Pagina principala » 2015 » Decembrie » 12 » Antena 1 » Gala Mireasa pentru fiul meu de Sambata 12 Decembrie 2015 ora 14:00 Online
02:37:12
Gala Mireasa pentru fiul meu de Sambata 12 Decembrie 2015 ora 14:00 Online
Vă invităm să nu rataţi Gala Mireasă pentru fiul meu de Sâmbătă, 12 Decembrie 2015, difuzată începând cu ora 14:00 pe Antena 1. Show-ul matrimonial vă aşteaptă cu noi surprize şi invitaţi speciali pentru finala săptămânii. Astfel, concurenţii vor avea parte de un nou arbitraj pentru competiţia unde câştigul este mega excursia în Dubai. Tot în emisiunea Mireasă pentru fiul meu, Gala din 12.12.2015, vom vedea cu ce ne vor surprinde Mirela şi invitaţii săi când ne vor prezenta următoarele jocuri la care vor participa cu toţii. De altfel, Trandafirul Roşu se va ţine tare ca până acum, iar Piramida Albastră va pierde sau roata se întoarce în sfârşit? Aflaţi toate acestea astăzi şi nu rataţi momentul când concurentul ce va câştiga imunitatea va avea să elimine un concurent din echipa sa. Cine va părăsi cursa spre Dubai, dar şi ce reacţii vor avea ceilalţi concurenţi, veţi vedea astăzi. Aşadar, nu pierdeţi o nouă ediţie a Finalei Săptămânii Mireasă pentru fiul meu de Sâmbătă, 12 Decembrie 2015, disponibilă de la ora 14:00 pe antena 1.

UPDATE: In Gala Mireasa pentru fiul meu de Sambata, 12 Decembrie 2015, am urmarit o noua etapa a eliminarilor in cursa spre Dubai. Se pare ca regulile s-au schimbat, iar Andrei Stefanescu ii pune la curent pe concurenti cu noutatile. Echipele s-au desfiintat si fiecare lupta pe cont propriu in aceasta cursa. Primii eliminati au fost Cosmin, Valentin si Constantin, care au spus adio cursei spre dubai. La proba fetelor, Florentina si Oana au fost eliminate prima data, insa le-a urmat si Liliana la scurt timp. la proba acvariului Ciprian si Valentina au fost eliminati, dupa ce au pierdut sansa spre mirajul golfului persic. Jocurile au fost fete contra fete si baieti contra baieti, iar astazi mai multe concurenti au pierdut sansa sa mearga in Dubai. Insa, mai sunt multi concurenti ce isi asteapta randul la eliminari, pana cand vor ramane cei doi de la final. Jocul de astazi nu s-a incheiar, iar continuarea a urmat in partea a doua a emisiunii.


Categorie: Antena 1 | Tag-uri: video, 12.12.2015, gala mpfm 12 decembrie 2015, mireasaa pentru fiul meu de sambata, ora 14:00, online

Anunt: Va invităm şi să comentaţi cele mai interesante subiecte din emisiunile voastre preferate, acum este mult mai uşor să lăsaţi un comentariu !


Total comentarii : 0
avatar