Pagina principala » 2015 » Noiembrie » 14 » Antena 1 » Gala Mireasa pentru fiul meu de Sambata 14 Noiembrie 2015 ora 17:00 Online
03:41:57
Gala Mireasa pentru fiul meu de Sambata 14 Noiembrie 2015 ora 17:00 Online
Te invit să nu ratezi a două parte a Galei Mireasă pentru fiul meu de Sâmbătă, 14 Noiembrie 2015, disponibilă de la ora 17:00 pe Antena1. În partea a doua a emisiunii se va relua discuţia cu Mihaela, concurenta care a primit un mesaj vocal din afara competiţiei. Se pare că fostul iubit o bântuie şi acum, trimite cadouri, însă ce a auzit Mihaela în acel mesaj, aflaţi în această după-amiază. Tot în Gala Mireasă pentru fiul meu din 14.11.2015 ora 17:00 aflăm detalii despre Mihaela dar şi despre alţi concurenţi care nu se mai satură de atâta bine. Cu ce ne va încânta un cuplu şi ce momente au petrecut cei doi zilele trecute, veţi vedea. De cealaltă parte, Valentina şi Aurel au probleme de clarificat. Se pare că discuţia despre aşa zisa Raluca a continuat şi după emisiune, unde Valentina este puternic pornită să elimine acest nume din relaţia lor, asta până nu este prea târziu. Spre finalul emisiunii a venit şi momentul eliminării, însă cine va câştiga imunitatea şi cine va fi protejat, aflăm după ora 17:00. Aşadar, urmăriţi a două parte din Gala Mireasă pentru fiul meu de Sâmbătă, 14 Noiembrie 2015, disponibilă începând pe Antena 1 începând cu ora 17:00.

UPDATE: In partea a doua din Gala Mireasa pentru fiul meu de Sambata, 14 Noiembrie 2015, ora 17:00, am avut numeroase surprize. In platou au fost invitati Liliana si Emanuel, cei care odinioara prezentau o prietenie frumoasa care putea sa duca la o dragoste curata. Dupa lungi reprosuri reciproce, Liliana sustine ca simte mila pentru Emanuel din cauza situatiei lui in concurs, faptul ca este mai tanar si ca are probleme de integrare intre concurenti. Pe de alta parte Emanuel se simte jignit din partea Lilianei, care a sustinut ca barbatul are probleme psihice. In urma acestor confruntari in platou intra mama si matusa Lilianei, care continua sa ii aduca baiatului critici dure. La acestea intervin si ceilalti concurentii, unii pro si altii contra. Mai tarziu am aflat ca Adriana este indignata ca Emilia il menajeaza pe Emanuel, astfel numeroase reprosuri au aparut la adresa acesteia, si nu numai catre ea. Spre finalul emisiunii s-au propus nominalizarile, unde au fost numeroase surprize la propunerile spre eliminare. Cele mai multe voturi le-a primit Cristina, ceea ce a starnit un adevarat tam tam in casa Mpfm, lacrimi de tristete si reprosuri catre nominalizatori. Decizia finala pentru cel care paraseste competitiei nu a fost dezvaluita inca.


Categorie: Antena 1 | Tag-uri: gala mpfm 14 noiembrie 2015, finala saptamanii, mireasa pentru fiul meu 14.11.2015, online, ora 17:00

Anunt: Va invităm şi să comentaţi cele mai interesante subiecte din emisiunile voastre preferate, acum este mult mai uşor să lăsaţi un comentariu !


Total comentarii : 0
avatar