Pagina principala » 2015 » Decembrie » 19 » Antena 1 » Gala Mireasa pentru fiul meu de Sambata 19 Decembrie 2015 ora 14:00 Online
03:16:36
Gala Mireasa pentru fiul meu de Sambata 19 Decembrie 2015 ora 14:00 Online
Vă aşteptăm să nu rataţi Gala Mireasă pentru fiul meu de Sâmbătă, 19 Decembrie 2015, de la ora 14:00 pe Antena 1. Prima parte a finalei de săptămână vă aşteaptă cu un alt invitat al ediţie de week-end pentru a dirija în continuare jocurile la care mai sunt supuşi cei rămaşi în cursa spre Dubai. Aflaţi dacă Andrei Ştefănescu va mai reveni alături de Mirela Vaida, dar şi care este concursul de astăzi. Tot în Gala Mireasă pentru fiul meu din 19.12.2015, vom urmări noi competiţii, noi rivalităţi contra mega premiului ce îl vor primi la final. Se pare că cei rămaşi în cursă nu mai sunt atât de mulţi iar finalistul urmează să se afle în curând. Însă câţi concurenţi au mai rămas în competiţie după ediţia de astăzi, veţi vedea urmărind show-ul de după-amiază. De asemenea, cei eliminaţi au pierdut orice şansă să plece pe meleagurile calde, dar mai multe detali aflaţi urmărind GALA Mireasă pentru fiul meu de Sâmbătă, 19 Decembrie 2015, prima parte de la ora 14:00 pe Antena 1.

UPDATE: In prima parte a Galei Mireasa pentru fiul meu de Sambata, 19 Decembrie 2015, de la ora 14:00, Mirela ne-a anuntat cele mai importante momente de astazi, cum ar fi ca urmeaza eliminari, dar si multe alte surprize. Astazi va incepe proba decisiva, dar pentru ca este destul de complicata, e posibil sa se prelungeasca pe saptamana viitoare. Andrei Stefanescu s-a alaturat concurentilor Nicolae, Tudor, Aurel, Emilis, Crina si Lavinia, pe care i-a jurizat in etapa finala spre Dubai. Sase finalisti, iar la tragerea la sort, Lavinia si Aurel sparg gheata. O singura proba ii mai desparte de Dubai in care sunt 10 cutii unde se afla 4 avioane, daca sunt mai multi concurenti care le gasesc pe toate, situatia se complica. Lavinia a pierdut cursa cand a gasti doar 3 avioane, in loc de 4. Crina i-a urmat pasii Laviniei, Insa Emilia a reusit sa nimereasca cele 4 avioane ceea ce inseamna ca a castigat cursa in fata fetelor.


Categorie: Antena 1 | Tag-uri: video, 19.12.2015, gala mireasa pentru fiul meu 19 dec, online, finala saptamanii, ora 14:00

Anunt: Va invităm şi să comentaţi cele mai interesante subiecte din emisiunile voastre preferate, acum este mult mai uşor să lăsaţi un comentariu !


Total comentarii : 0
avatar