Pagina principala » 2016 » Ianuarie » 23 » Antena 1 » Gala Mireasa pentru fiul meu de Sambata 23 Ianuarie 2016 ora 12:00 Online
04:03:53
Gala Mireasa pentru fiul meu de Sambata 23 Ianuarie 2016 ora 12:00 Online
Vizionaţi o nouă ediţie de Gala a emisiunii Mireasă pentru fiul meu de Sâmbătă, 23 Ianuarie 2016, difuzată începând cu ora 12:00 pe Antena 1. În această ediţie incredibilă veţi vedea cum au petrecut concurenţii după-amiaza căutând cheia de la Camera Specială, dar aflaţi şi dacă cineva a reuşit să o găsească. De asemenea, ce discuţii s-au născut în urma acestei şanse, dar şi cine îşi arată mai mult dorinţa, veţi vedea. Tot în Gala Mireasă pentru fiul meu din 23.01.2016, aflaţi cine va dezvălui lucruri despre cazul Valentinei, care este acuzată de lucruri grave, dacă au apărut noi mesaje, dar şi probele necesare. Aflaţi mai multe astăzi şi nu rataţi prima parte a galei, difuzată începând cu ora 12:00 de astăzi încolo. Nu uitaţi să va susţineţi concurenţii favoriţi. Aşadar, vizionaţi şi nu pierdeţi Finala Săptămânii Mireasă pentru fiul meu din 23 Ianuarie 2016, disponibilă de la ora 12:00 pe Antena 1.

UPDATE: In prima parte a Galei Mireasa pentru fiul meu de Sambata, 23 Ianuarie 2016, ora 12:00, Mirela a luat-o la rost pe Mihaela pentru ca practic din 5 zile ea 4 le plange, insa nu cunoastem motivul. Mai apoi am urmarit imagini video cu momente amuzante de saptamana trecuta, atat din competitia live, cat si din casa Mpfm. De altfel, am vazut clipele dramatice si emotiile puternice care au marcat povestile de iubire ale indragostitilor. In timp ce Valentin si Adriana isi declara dragostea eterna, Aurel si Valentina sunt in pragul despartirii. Cei doi se cearta foarte des si se aduce in discutie despartirea de fiecare data. Eduard si Lavinia au sarbatorit lunile de logodna, iar Cosmin si Oana au trait clipe frumoase. Mai apoi am urmarit imaginile video de la coafor, unde mamele si-au schimbat radical look-ul. Sotul dnei Luiza a intrat in direct, alaturi de ea si fiul lor, unde si-a spus parerea despre schimbarea ei de look, dar si despre atitudinea lui Tudor fata de mama lui.


Categorie: Antena 1 | Tag-uri: emisiunea de azi, video, 23.01.2016, online, gala mireasa pentru fiul meu 23 ian

Anunt: Va invităm şi să comentaţi cele mai interesante subiecte din emisiunile voastre preferate, acum este mult mai uşor să lăsaţi un comentariu !


Total comentarii : 0
avatar