Pagina principala » 2016 » Ianuarie » 23 » Antena 1 » Gala Mireasa pentru fiul meu de Sambata 23 Ianuarie 2016 ora 14:00 Online
04:04:35
Gala Mireasa pentru fiul meu de Sambata 23 Ianuarie 2016 ora 14:00 Online
Vă invităm să urmăriţi Gala Mireasă pentru fiul meu de Sâmbătă, 23 Ianuarie 2016, începând cu ora 14:00 pe Antena 1. A doua parte a Galei de astăzi vă aşteaptă cu dezvăluiri incredibile. Se pare că în urma discuţiilor de ieri despre Valentina, noi dezvăluiri apar, însă veţi vedea cine va intra în platou telefonic să ne comunice mai multe lucruri. Tot în Gala Mireasă pentru fiul meu din 23.01.2016, veţi putea fi martorii unor noi discuţii despre relaţia dintre Valentin şi Adriana, cei care poartă pe umeri povara profesorului, dar cum rămâne cu imaginea lor după ce concurenţă se arată măcinată de trecutul ei. De asemenea, astăzi se va deschide plicul în care s-au decis mirii săptămânii, dar mai ales concurenţii protejaţi. Se vor face oare noi nominalizări? Cine pleacă acasă, aflaţi astăzi. AŞadar, nu uitaţi să urmăriţi Finala Săptămânii Mireasă pentru fiul meu din 23 Ianuarie 2016, disponibilă de la ora 14:00 pe Antena 1.

UPDATE: In a doua parte din Gala Mireasa pentru fiul meu de Sambata, 23 Ianuarie 2016, ora 14:00, concurentii au fost chemati in platou coborand scarile principale, unde au aflat ca au de luat decizii importante. S-au facut nominalizari secrete si anonime, iar cel mai nominalizat concurenti neprotejat va intra in cursa spre eliminare. Mai apoi, au revenit o serie de sustinatori in platou, alaturi de Aurel si Valentina. Printre ceilalti, si doamna Mioara a intrat in platou si si-a spus parerea despre modul Valentinei de a-l aborda pe Aurel, iar ceilalti i-au sustinut parerea ca Valenitna pune presiuni asupra baiatului. De altfel, concurentii au cautat cheia iar pentru asta au intors casa pe dos. De altfel, Liliana a reusit sa gaseasca cheia de la camera Speciala, iar aceasta a ales-o pe Oana sa ii fie partenera. La final, am aflati ca Ciprian, Natasa, Tudor si Loredana au primit cele mai multe nominalizari. Adriana si Valentin sunt mirii saptamanii, iar Natasa a intrat in cursa spre eliminare. Alaturi de ea urma sa fie si Ciprian, insa el este protejat de public si nu paraseste competitia.


Categorie: Antena 1 | Tag-uri: vireo ora 14:00, mireasa pentru fiul meu 23 ianuarie, online, gala mpfm 23.01.2016

Anunt: Va invităm şi să comentaţi cele mai interesante subiecte din emisiunile voastre preferate, acum este mult mai uşor să lăsaţi un comentariu !


Total comentarii : 0
avatar