Pagina principala » 2015 » Decembrie » 5 » Antena 1 » Gala Mireasa pentru fiul meu de Sambata 5 Decembrie 2015 ora 17:00 Online
02:12:36
Gala Mireasa pentru fiul meu de Sambata 5 Decembrie 2015 ora 17:00 Online
Vă invit să nu rataţi a doua parte a Galei Mireasă pentru fiul meu de Sâmbătă, 5 Decembrie 2015, disponibilă pe Antena 1 de la ora 17:00. În cea de-a doua parte a emisiunii de azi subiectele vor curge pe bandă rulantă, căci se pare că rivalităţile din casa Mpfm nu fac pauză nici un minut, ci mereu se confruntă unii cu alţii. De altfel, un gest necugetat a avut loc în casa de iarnă, acolo unde unul dintre băieţi şi-a ieşit din fire. Cine este băiatul care a lovit cu pumnul la locul pentru fumat, dar şi care este motivul de s-a ajuns până aici, veţi vedea în această după amiază. Tot în emisiunea Mireasă pentru fiul meu din 5.12.2015, Mirela îi va lua la rost pe toţi băieţii, dar mai ales pe Emanuel, cel care îi aduce la capătul răbdării pe toţi, dar şi pe ceilalţi care, de altfel, îl judecă neîncetat. Ce s-a mai întâmplat între timp, dar şi care sunt celelalte subiecte uimitoare, cu momentele prin care concurenţii ne vor surprinde, veţi vedea în această după-amiază. Aşadar, nu pierdeţi să vizionaţi emisiunea Mireasă pentru fiul meu de Sâmbătă, 5 Decembrie 2015, a doua parte a Galei disponibilă de la ora 17:00, pe Antena1.

UPDATE: In cea de-a doua parte a emisiunii Mireasa pentru fiul meu, Gala de Sambata, 5 Decembrie 2015, am aflat ca Emilia a castigat din nou proba imunitatii, iar de aceasta data Mihaela a fost cea eliminata. Nominalizarile emisiunii au inceput, iar in tot acest timp, la un moment dat Emanuel a plecat din platou, in direct, si a sarit gardul. Astfel, acesta a reusit sa isi luxeze piciorul si a fost luat de salvare. Mai departe Mirela a continuat cu nominalizarile, unde Stefan si dna Maria au fost eliminati din competitie. Cearta dintre Valentina si Lavinia i-a pus in dificultate si pe Eduard si Aurel, disputa unde s-a bagat si Emanuel. Aurel si Valentina se simt jigniti de catre Lavinia, iar discutiile continua in platou. De altfel, Lavinia, la randule ei, primeste un mesaj de la verisoara sa Oana, care ii transmite ca nu vede gesturi si sentimente de dragoste, ci mai degraba de indiferenta si raceala. Lavinia ii transmite acesteia ca de afara nu se vede bine si ca ea are sentimente pentru iubitul ei, insa nu trebuie ca toata lumea sa vada acest lucru. De altfel, intre Eduard is Mihaela se porneste un razboi, fapt ce l-a pornit pe Constantim impotriva. Cei doi barbati fac schimb de replici dure in casa de iarna, unde se ataca reciproc, moment in care intervine si Cosmin.


Categorie: Antena 1 | Tag-uri: a doua parte, ora 17:00, video, gala mireasa pentru fiul meu 5 dece, 5.12.2015, online

Anunt: Va invităm şi să comentaţi cele mai interesante subiecte din emisiunile voastre preferate, acum este mult mai uşor să lăsaţi un comentariu !


Total comentarii : 0
avatar