Pagina principala » 2016 » Februarie » 6 » Antena 1 » Gala Mireasa pentru fiul meu din 06 Februarie 2016 ora 12:00 Online
05:44:25
Gala Mireasa pentru fiul meu din 06 Februarie 2016 ora 12:00 Online
Nu rataţi să vizionaţi Gala Mireasă pentru fiul meu de Sâmbătă, 06 Februarie 2016, începând cu ora 12:00 pe Antena 1. În gala de astăzi vă aşteaptă discuţii incredibile, noi dezvăluiri, noi reproşuri, dar mai ales noi concurenţi! Astăzi îi vom cunoaşte pe noii doritori de a-şi găsi jumătatea, vom cunoaşte mai întâi fetele şi mai apoi băieţii. Tot în Finala Săptămânii Mireasă pentru fiul meu din 06.02.2016, veţi află şi detalii despre ieşirea Valentinei din casă. Unde a plecat concurenţă, pe cine a vizitat dar şi cu cine s-a întâlnit, veţi vedea astăzi. De asemenea, nu rataţi dezvăluirile noilor veniţi, pe cine îşi doresc să cucerească, pe cine au pus ochii, dar mai ales aflaţi reacţiile celorlalţi când vor afla că sunt dintre ei care au pus ochii şi pe cei aflaţi într-o relaţie deja. Nu rataţi o gala pe cinste şi fiţi alături de Mirela Vaida. Aşadar, nu uitaţi să vizionaţi Gala Mireasă pentru fiul meu din 06 Februarie 2016, începând cu ora 12:00 difuzat pe A1.

UPDATE: In Gala Mireasa pentru fiul meu de Sambata, 06 Februarie 2016, ora 12:00, am urmarit imagini cu Valentina, cea care a fost acasa la parintii lui Aurel, unde a aflat mai multe despre trecutul lui. Mai apoi, Valentina a fost acuzata ca nu poarta lavaliera, ca vorbeste prin semne cu Aurel, tocmai ea care a aruncat piatra in Mihaela. Mai apoi, Lavinia isi marturiseste dragostea pentru Eduard. Aceasta a avut ocazia sa faca o declaratie unica dupa ce au avut ocazia sa ii ofere iubitului ei un moment unic. Mai apoi, Valentina a declarat ca si-a schimbat atitudinea fata de iubitul ei dupa ce a mers pe meleagurile copilariei lui Aurel. Mai apoi, baietii au aflat ca un val de concurenti soseste, insa in editia de la ora 14:00.


Categorie: Antena 1 | Adăugat de: admin3 | Tag-uri: video, ora 12:00, online, 6 februarie 2016, Gala mpfm, prima parte

Anunt: Pentru orice fel de problema va rugam sa ne lasati un comentariu mai jos, astfel ne este mult mai usor sa identificam o eventuala problema. In cel mai scurt timp va vom da un raspuns. Multumim !


Total comentarii : 0
avatar
Copyright MyCorp © 2017 Site-ul Tv-PLay.ro va pune la dispozitie ultimele noutati din lumea divertismentului. Informatii si Contact - DMCA Sursa FOTO: Facebook.Com - Sursa VIDEO: Youtube.com si Dailymotion.com