Pagina principala » 2016 » Iulie » 2 » » Gala Respect World Series Londra 2 Iulie 2016
19:24:29
Gala Respect World Series Londra 2 Iulie 2016
Nume grele din K1 romanesc se lupta in aceasta seara in Gala Respect World Series din Londra, Andrei Stoica, Bogdan Stoica, Benjamin Adegbuy, Sebastian Ciobanu, Arnold Oborotov, Daniel Sam, Marian Rusu, Claudiu Bădoi, Ciprian Schiopu, Mirel Iacob, Andrei Leustean si multi altii vor lupta in aceasta seara live de la ora 20:00 pe Digi Sport cu nume mari din intreaga lume, va fi seara K1.

"E o gală mai puternică, sunt mult mai multe meciuri, mai multe meciuri la grei. Sunt 8 meciuri doar de grei, unde cel mai micuț e Bogdan, la 95 kg. Chiar avem un fightcard foarte bun, meciuri bune. Din păcate, la două meciuri au mai căzut adversari, dar am încercat să compensăm în aproape toate meciurile", a spus Alin Panaite, organizatorul Respect World Series.

Unul dintre cele mai așteptate meciuri este cel dintre Benny Adegbuyi și olandezul Colin George.

"Cu siguranță poate fi un dezavantaj că sunt mai scund decât el, dar m-am antrenat pentru chestia asta. Voi fi atent, știu că nu-i place presiunea și asta voi încerca, să-l oblig să facă pasul înapoi și să-i fur punctele. Dacă câștig înainte de limită, ar fi mai bine", a precizat Benny Adegbuyi.

Andrei Stoica se va lupta cu englezul Chris Cooper - este convins că, deși gala are loc la Londra, va fi susținut de românii stabiliți acolo.
"Românii săreau pe noi, mergeam pe stradă și ne recunoșteau. Mergeam în mall și ne recunoașteau, români și englezi veneau la poze", a spus și Andrei Stoica. Asadar nu ratati in aceasta seara Gala Respect World Series Londra 2 Iulie 2016 de la ora 20:00 pe Digi Sport.
Sursa: DigiSport.roTag-uri: World Series, 2 iulie 2016, londra, RESPECT, gala k1

Anunt: Va invităm şi să comentaţi cele mai interesante subiecte din emisiunile voastre preferate, acum este mult mai uşor să lăsaţi un comentariu !


Total comentarii : 0
avatar