Pagina principala » 2016 » Martie » 1 » Pro Tv » La Maruta 01 Martie 2016 Online
02:33:32
La Maruta 01 Martie 2016 Online
Nu uitaţi să urmăriţi emisiunea La Măruţă 01 Martie 2016, disponibilă de la ora 17:30 pe ProTV. În această ediţie vă aşteaptă noi momente incredibile, însă nu pierdeţi dezvăluiri ce pot schimbă soarta unei familii într-o clipită. Se pare că Ion Dolănescu a avut o relaţie ascunsă cu Flori Petrescu. Aceasta i-a dăruit un fiu, însă totul a fost ţinut secret până la moartea răposatului, timp de aproape 40 ani. Astăzi, aceasta va veni în platou şi ne va dezvălui totul despre relaţia lor. Tot în emisiunea La Măruţă 01.03.2016, veţi vedea dacă Ionuţ Dolănescu îşi va face apariţia în platou, dar şi momente în care cei doi presupuşi fraţi au mers să îşi facă testul ADN. De altfel, nu rataţi noi dezvăluiri, dar vedeţi şi dacă Dragoş Dolănescu are ceva de spus în privinţa noului frate care a apărut. Astfel, Cătălin Măruţă vă aşteaptă şi cu alte dezvăluiri, însă despre ce este vorba, veţi afla în ediţia de la amiază. Aşadar, nu uitaţi să vizionaţi emisiunea La Măruţă din 01 Martie 2016, difuzată pe ProTV de la ora 17:30.

UPDATE: In emisiunea La Maruta de Marti, 01 Martie 2016, emisiunea a inceput cu un interviu in care Ionut Dolanescu a intrat in tara si ne-a dezvlauit ca vrea sa rezolve situatia. De altfel, Flori Petrescu a intrat in platou si ne-a spus mai multe secrete pe care le-a tinut timp de aproape 40 ani. Intre Flori si Ionut Petrescu relatia este una rece, pe cand femeia sustine ca Ion Dolanescu nu este tatal lui, Ionut este convins ca el este cel ce i-a dat viata. Astfel, un fin de-al lui Dolanescu a trimis un mesaj in care sustinea ca raposatul nu ar fi avut niciodata o legatura cu Flori. Am urmarit imagini video cu Ion Dolanescu inainte de moarte, dar si cu Flori, pe care au filmat-o televiziunea. Flori a plecat sa faca testul poligrafic, iar intre timp Ionut Dolanescu s-a intalnit fata in fata cu Ionut Petrescu. Cei doi au intrat in platou, unde Dolanescu a fost de acord ca testul ADN sa se faca, insa nu numai, acestia au discutat in timp ce familia lui a facut dezvaluiri incredibile.



Categorie: Pro Tv | Adăugat de: admin3 | Tag-uri: La Maruta reluare, la maruta 01.03.2016, la maruta 01 Martie 2016

Anunt: Pentru orice fel de problema va rugam sa ne lasati un comentariu mai jos, astfel ne este mult mai usor sa identificam o eventuala problema. In cel mai scurt timp va vom da un raspuns. Multumim !


Total comentarii : 0
avatar
Copyright MyCorp © 2017 Site-ul Tv-PLay.ro va pune la dispozitie ultimele noutati din lumea divertismentului. Informatii si Contact - DMCA Sursa FOTO: Facebook.Com - Sursa VIDEO: Youtube.com si Dailymotion.com