Pagina principala » 2016 » Martie » 21 » Pro Tv » La Maruta de Luni 21 Martie 2016 Online
01:48:09
La Maruta de Luni 21 Martie 2016 Online
Nu uitaţi să vizionaţi emisiunea La Maruta 21 Martie 2016, difuzată de la ora 17:30 pe ProTv. În emisiunea cu Cătălin Măruţă veţi vedea o nouă ediţie incendiară cu ştiri pe măsură. Am aflat despre câştigătoarea de la Vocea României, Cristina Bălan, că suferă un necaz mare. Se pare că artista plânge pentru cei doi copii ai ei care au fost diagnosticaţi de cancer.
Tot în emisiunea La Maruta 21.03.2016, veţi vedea dacă gemenii Cristinei vor reuşi să fie salvaţi, dar şi ce mărturisiri devastatoare va face cântăreaţa.

De asemenea, Măruţă v-a pregătit noi subiecte incredibile, însă ce se mai întâmplă în lumea mondenă, dar şi ce declaraţii vor face unele vedete după un nou experiment, vom vedea astăzi. Show-ul lui Măruţă vă aduce cele mai tari ştiri, iar detaliile le veţi afla urmărind ediţia de la ora 17:30. Aşadar, vă aşteptăm să urmăriţi emisiunea La Maruta din 21 Martie 2016, începând cu ora 17:30 pe ProTv.
UPDATE:
In emisiunea La Maruta de Luni, 22 Martie 2016, am aflat povestea uluitoare a artistei Cristina Balan, castigatoarea de la Vocea Romaniei.

Aceasta are doi gemeni, Toma si Matei, insa cei doi sufera de Sindromul Down. Astfel, artista a venit in platou si ne-a dezvaluit cat de greu i-a fost cand a aflat adevarul despre copii, dar si cat de mult a luptat alaturi de sotul ei pentru ca totul sa fie bine. Cat despre batrana Cristina din garsoniera plina de gunoi, Maruta si echipa sa au mers la apartamentul ei si au renovat totul. Insa, situatia nu a fost atat de simpla, ba chiar femeia se impotrivea la unele lucruri care erau importante de facut. De asemenea, Dr. Mioara Rizescu ne-a dezvaluit ca femeia sufera pe langa multe altele si de diabet.Categorie: Pro Tv | Tag-uri: La Maruta reluare, la maruta 21.03.2016, la maruta 21 Martie 2016

Anunt: Va invităm şi să comentaţi cele mai interesante subiecte din emisiunile voastre preferate, acum este mult mai uşor să lăsaţi un comentariu !


Total comentarii : 0
avatar