Pagina principala » 2016 » Aprilie » 8 » Pro Tv » La Maruta de Vineri 08 Aprilie 2016
02:29:04
La Maruta de Vineri 08 Aprilie 2016
Vă aşteptăm să vizionaţi emisiunea La Maruta 08 Aprilie 2016, difuzată Vineri de la ora 17:40 pe ProTv. În această după-amiază vom avea parte de o ediţie specială unde Cătălin Măruţă ne prezintă cele mai tari farse şi momente. Astfel, vedeţi cum Cătălin Botezatu şi-a primit porţia, după ce a fost invitat să facă o reclamă. Toate s-au schimbat după ce acesta a auzit ce cuvinte are de spus, ceea ce l-a scos din minţi, fapt pentru care a refuzat orice sumă de bani.

Tot în emisiunea La Măruţă 08.04.2016, veţi vedea cum şi-a ieşit Botezatu din fire şi cât de tare s-a enervat. De altfel, vedeţi o confruntare de milioane între Mircea N. Stoian, fost concurent la Ferma vedetelor, care va fi pus faţă în faţă cu foştii săi rivali.

Anda Ghiţă vine în platou să ne dezvăluie experienţa petrecută alături de el, iar între cei doi se naşte o confruntare cum nu aţi mai văzut. Aflaţi mai multe în această seară. Vezi emisiunea disponibilă pe ProTv de la ora 17:40.

UPDATE: In emisiunea La Maruta de Vineri, 08 Aprilie 2016, am urmarit imagini incredibile in care Anda Ghita si Mircea N. Stoian au avut parte de nenumarate conflicte, chiar si in momentul in care s-au nimerit a fi servitorii saptamanii in show-ul Ferma Vedetelor.

Acestia au purtat discutii in platou, unde, pana la urma s-a ajuns la un nou conflict. Mai apoi, am urmarit un video in care Catalin Botezatu a fost chemat sa faca reclama unei creme antirid, insa cand a auzit ce fel de reclama avea sa faca si care sunt replicile, acesta s-a enervat la culme si a refuzat. In urma acestora, Botezatu a fost instiintat ca totul era doar o farsa. Acesta i-a dezvaluit la final ca a trecut printr-o situatie neplacuta.Categorie: Pro Tv | Tag-uri: la maruta catalin botezatu, la maruta 08 Aprilie 2016, la maruta mircea n stoian

Anunt: Va invităm şi să comentaţi cele mai interesante subiecte din emisiunile voastre preferate, acum este mult mai uşor să lăsaţi un comentariu !


Total comentarii : 0
avatar