Pagina principala » 2016 » Februarie » 8 » Pro Tv » La Maruta din 08 Februarie 2016 Online
05:46:52
La Maruta din 08 Februarie 2016 Online
Urmăreşte emisiunea La Măruţă de Luni, 08 Februarie 2016, difuzată pe ProTv începând cu ora 17:30. În această după-amiază vă aşteaptă noi dezvăluiri incredibile unde vedeţi ce se mai întâmplă cu străbunica Ileana, cea care îşi creşte nepoţica de doar 8 luni. Vedeţi ce ajutor a primit şi cum le va fi viaţa de azi înainte. Tot în emisiunea La Măruţă din 08.02.2016, aflaţi ce îl mai aşteaptă pe Raul de această dată, baietelul care isi hraneste familia riscandu-si viata in lupte, ce surpriză i s-a pregătit dar vedeţi şi reacţia lui la acestea. De asemenea, Cătălin Măruţă vine înarmat cu subiecte impresionante pe care le veţi putea află urmărind emisiunea. Nu uitaţi să fiţi alături de cele mai emoţionante poveşti dar aflaţi şi ce supărări mai sunt în această lume. Aşadar, va aşteptăm să nu rataţi emisiunea La Măruţă din 08 Februarie 2016, difuzată de la ora 17:30 pe ProTv.

UPDATE: In emisiunea La Maruta de Luni, 08 Februarie 2016, am urmarit povestea fetitei Flori, care la doar 4 anisori cantarea 5 kg. Intr-o stare foarte grava de subnutritie, fetita a ajuns la spital din cauza ca era hranita doar cu pufuleti si ceai. Medicul rezident care a ingrijit-o i-a dat sanse putine, iar aceasta doreste sa o adopte, insa tatal si bunicii nu sunt de acord. La doar 13 ani, baiatul mobilizat la pat ne povesteste viata lui ingrozitoare. Acesta are peste 35 operatii, iar mama ii strange suruburile in fiecare zi care il lungeste si ii tin loc de picioare. De asemenea, fetita cu handicap sever care la 19 ani cantarea 16 kg la intalntimea de 118 cm, a fost tratata de medici. Povestea feitiei este uimitoare, iar medicul de familie declara ca nu se simte vinovat. De asemenea, la final am aflat despre femeia care la doar 90 ani are 7 titluri mondiale la atletism si acum a venit cu un mare vis, sa il castige si pe a-l 8-lea.Categorie: Pro Tv | Tag-uri: la maruta 8 februarie 2016, 08.02.2016, video, online

Anunt: Va invităm şi să comentaţi cele mai interesante subiecte din emisiunile voastre preferate, acum este mult mai uşor să lăsaţi un comentariu !


Total comentarii : 0
avatar