Pagina principala » 2016 » Ianuarie » 14 » Pro Tv » La Măruţă din 14 Ianuarie 2016 Online
04:43:32
La Măruţă din 14 Ianuarie 2016 Online
Nu rataţi să vizionaţi emisiunea La Măruţă de Joi, 14 Ianuarie 2016, difuzată pe ProTv începând cu ora 17:30. În această după-amiază vă aşteaptă noi dezvăluiri din culisele mondene. Se pare că Măruţă va avea numeroşi invitaţi astăzi, iar noi vom putea afla noutăţile chiar de la gazdă. Tot în emisiunea La Măruţă din 14.01.2016, veţi vedea ce ne dezvăluie Doctorul Nicolae Suciu despre sarcina Aureliei Bordeianu. Astăzi, cei doi soţi vor merge împreună cu echipa "La Maruta" la Spitalul Polizu din Bucureşti unde va fi examinată. Ce va vedea medicul acolo şi ce şansă are Aurelia să nască fără ca să-şi pună viaţa în pericol, veţi vedea. De altfel Âne Mari şi bunica de 86 ani vor intra în platou, iar noi vom urmări imagini cu cele două în Bucureşti. Ce au văzut ele aici, dar şi cum se simt în afara oraşului în care au trăit o viaţă, fără să iasă, veţi afla îndată. Aşadar, urmăriţi emisiunea La Măruţă din 14 Ianuarie 2016, disponibilă de la ora 17:30 pe ProTv.

UPDATE: In emisiunea La Maruta de Joi, 14 Ianuarie 2016, am urmarit imagini cu Aurelia Bordeianu si sotul ei care au mers la medicul Nicolae Suciu la control. Acesta a dezvaluit ca in urma controlului nu poate decat sa ii transmita mamei ca nasterea nu ii va pune viata in pericol, insa copilul daca va trai dupa nastere, nu va rezista mai mult de 10 zile. De altfel, cei doi se pregatesc chiar si de inmormantare. Mai apoi am revazut-o pe bunica de 86 ani care si-a crescut nepoata singura, din propria pensie si nimic altceva. Am aflat mai multe despre Ane-Mari, nepoata acesteia. In cadrul emisiunii Alin Lazar i-a facut cadou fetei un calculator, ceea ce a impresionat-o foarte mult. Dar mai ales, cele doua au primit o casa noua, si au fost ajutate enorm. Dacian Maxim, campionul la tenis invalid, i s-a promis de la Ministerul Tineretului si Sportului o suma de 3000 lei, insa nu i-a primit. De altfel, Elizapeta Lipov, Ministru Tineretului si Sportului l-a primit la audienta si l-a asigurat ca ii va primi, dar procesul dureaza putin mai mult. La final, strabunica Lili a avut ocazia sa o cunoasca in persoana pe Elizabeta Turcu, care i-a cantat frumos, in direct.Categorie: Pro Tv | Tag-uri: video, online, 14.01.2016, la maruta 14 ianuarie 2016

Anunt: Va invităm şi să comentaţi cele mai interesante subiecte din emisiunile voastre preferate, acum este mult mai uşor să lăsaţi un comentariu !


Total comentarii : 0
avatar