Pagina principala » 2015 » Martie » 19 » Antena 1 » Marea Finala Burlacul de Joi 19 Martie 2015 Online
01:45:19
Marea Finala Burlacul de Joi 19 Martie 2015 Online
În Marea Finala Burlacul sezonul 5 de Joi 19 Martie 2015 la Antena 1 începând cu ora 20:30, trei tinere vor intra în ultima rundă a bătăliei care are ca premiu inima burlacului Andrei Andrei. Andreea, Ayda şi Daiana sunt cele care decid unde şi în ce condiţii va avea loc ultima lor întâlnire. Înainte de ultima decizie din Burlacul din sezonu 5 din 19/03/2015, Daiana îl prezintă familiei sale dar şi unor prietene foarte apropiate, Andreea iese cu el şi cu prietena ei cea mai bună, apoi îl invită la ea acasă unde pregătesc masa pentru mama ei, iar Ayda decide că o cafenea egipteană îl va convinge pe Andrei că ea trebuie să fie cea alături de care să servească cafeaua în fiecare dimineaţă de acum în colo. Însă doar două dintre ele vor ajunge în marea finală acolo unde Burlacul va decide care dintre ele va purta inelul primit de la străbunica lui.
UPDATE: Sezonul 5 a Show-ului Burlacul difuzat de Antena 1 a ajuns la sfârşit. După săptămâni întregi petrecute în compania celor mai frumoase fete din România, Andrei Andrei, burlacul celui de-al 5-lea sezon, a ajuns în puncul în care a trebuit să hotărască ce decizie va lua în ceea ce priveşte alegerea partenerei ideale alături de care să îşi petreacă tot restul vieţii. Ultima ceremonie a trandafirului a fost extrem de emoţionantă, dar tristă pentru Ayda, cea care a sperat până în ultima clipă că ea poate fi aleasa, însă ea a fost cea care a plecat din concurs. Ayda a părăsit scena cu ochii în lacrimi, Andrei afirmând că este genul de femeie de care îşi va aduce aminte şi la bătrâneţe.
Bătălia finală pentru inima burlacului s-a dat între Daiana şi Andreea, ambele încrezătoare în şansele lor şi hotărâte să scoată toate atuurile la bătaie pentru a triumfa. Daiana l-a prezintat familiei sale dar şi unor prietene foarte apropiate iar apoi au fost în casa în care aceasta a copilărit unde s-au simţit de minune. Daiana l-a surprins pe Andrei atunci când i-a dezvăluit faptul că şi-a amenajat în camera ei din casa părinţilor un altar dedicat celor mai frumoase fotografii alături de el. Frumoasa blondă nu a ratat ocazia şi a imortalizat momentul în care Andrei a fost în casa ei într-un selfie pentru eternitate.
Andreea a ieşit cu el şi cu prietena ei cea mai bună, apoi l-a invitat la ea acasă unde au pregătit masa pentru mama sa. Întâlnirea nu a mers tocmai perfect dar asta nu a impriedicat că întâlnirea să nu decurgă aproape perfect. Daiana a fost prima dintre cele două finaliste care a aflat decizia lui Andrei. Acesta i-a declarat că nu este sigur că ar putea să îi facă faţă pe termen lung, iar dacă o va face va sta cu frică că prin acitunile sale să nu cumva să o supere. Andrei i-a cerut Daianei să înţeleagă şi să nu fie supărată pe faptul că împreună nu au nici un viitor. Cu sufletul rupt în două, frumoasa blondă l-a asigurat pe burlac că îi înţelege decizia şi că i-o respectă fără resentimente.
Şocul total a fost atunci când Andrei s-a aflat faţă în faţă cu Andreea căreia i-a mulţumit pentru toate clipele frumoase pe care le-a petrecut alături de ea dar nu are puterea să îşi asume riscul de a fi cu ea ca mai apoi să se afle în pericolul să o piardă datorită nesiguranţei ei în a lua o decizie pentru tot restul vieţii. Sfâşiată de durere Andreea i-a spus acestuia că nu vrea să îl mai vadă şi că nu este de acord cu decizia lui. Aşadar spre surprinderea tuturor, decizia lui a fost cât se poate de clară, Andrei considerând că este mai bine să aştepte momentul potrivit decât să facă o alegere pe care să o regrete mai târziu, inelul dăruit de străbunica sa aşteptând în continuare aleasa.Categorie: Antena 1 | Adăugat de: stifler | Tag-uri: burlacul sezonul 5 finala, burlacul 19 martie 2015, emisiune completa, burlacul 19/03/2015 finala, burlacul 19/03/2015 online

Anunt: Pentru orice fel de problema va rugam sa ne lasati un comentariu mai jos, astfel ne este mult mai usor sa identificam o eventuala problema. In cel mai scurt timp va vom da un raspuns. Multumim !


Total comentarii : 0
avatar
Copyright MyCorp © 2017 Site-ul Tv-PLay.ro va pune la dispozitie ultimele noutati din lumea divertismentului. Informatii si Contact - DMCA Sursa FOTO: Facebook.Com - Sursa VIDEO: Youtube.com si Dailymotion.com