Pagina principala » 2016 » Aprilie » 1 » Antena 1 » Mireasa pentru fiul meu 01 Aprilie 2016 ora 14:00
00:04:50
Mireasa pentru fiul meu 01 Aprilie 2016 ora 14:00
Vă aşteptăm să vizionaţi emisiunea Mireasa pentru fiul meu 01 Aprilie 2016, disponibilă Vineri de la ora 14:00 pe A1. Ediţia a doua de astăzi vă aduce cele mai interesante subiecte, mai ales că vom vedea cum s-au descurcat baieţii alături de bătrâni, ce a făcut Valentin pentru unul dintre ei, dar şi cum a impresionat Mihaela de această dată. Tot în emisiunea Mireasa pentru fiul meu 01.04.2016, veţi vedea cum au petrecut Adriana şi celelalte fete în lipsa iubiţilor lor, dar şi ce discuţii au avut loc. De asemenea, vedeţi dacă Florin şi Cătălin s-au liniştit, dar şi dacă mai au cei doi ceva de împărţit. De asemenea, între Marius şi Ionuţ au avut loc discuţii cu lavaliera închisă, dar ce ascund cei doi, vom vedea în aceste zile. Nu pierdeţi o nouă ediţie alături de concurenţii voştri favoriţi. Aflaţi ce peripeţii au făcut concurenţii de 1 aprilie, ziua pacalelelor. Aşadar, nu uitaţi să urmăriţi emisiunea Mpfm 01 Aprilie 2016, începând cu ora 14:00 pe Antena 1.

UPDATE: In emisiunea Mireasa pentru fiul meu de Vineri, 02 Aprilie 2016, ora 14:00, povestea Nicoletei a continuat, lacrimi de tristete sunt pe obrazul concurentei, insa dezamagirea a fost extrema. Am urmarit un material in care 4 baieti au umblat pe urmele Nicoletei, insa aceasta a dat gres cu fiecare. Mihaela dezvaluie ca de multe ori Constantin i-a ajutat pe ceilalti baieti, dar asta nu a contat pentru ei, cand concurentul a avut nevoie de buget pentru cadoul iubitei sale. Mai apoi, Nicoleta Dragoi a intrat in platou sa le dezvaluie tainele astrelor concurentilor. Astfel, Mihaela a ascultat ce a avut invitata sa spuna despre ea. Intre Adriana si Valentin, astrele spun ca se pot intampla multe lucruri magice in relatia lor. Loredana si Ionut prezinta cateva paritcularitati pe care nu le prezinta alte cupluri. Un cadou misterior a sosit pentru Liliana, iar aceasta dezvaluie ca buchetul de flori este de la fostul ei iubit. Lutu, fostul ei iubit a intrat in direct telefonic, insa acesta a negat totul. Am urmarit imagini cu cei 6 concurenti care au mers in campania de binefaceri.


Categorie: Antena 1 | Tag-uri: mpfm 01 aprilie 2016, mpfm ora 14:00, mireasa pentru fiul meu 01.04.2016

Anunt: Va invităm şi să comentaţi cele mai interesante subiecte din emisiunile voastre preferate, acum este mult mai uşor să lăsaţi un comentariu !


Total comentarii : 0
avatar