Pagina principala » 2016 » Iulie » 1 » Mireasa pentru fiul meu » Mireasa pentru fiul meu 01 Iulie 2016 ora 14:00
00:54:28
Mireasa pentru fiul meu 01 Iulie 2016 ora 14:00
Editia de dupa-amiaza a show-ului Mireasa pentru fiul meu din 01 Iulie 2016, va surprinde cu subecte de la ora 14:00. Paula Chirila va fi alaturi de concurenti, unde vor putea dezbate temele de discutie, chiar in direct. Astfel, vom vedea ce a discutat Mihaela si Constantin despre decizia unanima a concurentilor de a-i oferi premiul concurentului, dar si ce ganduri au pentru acesta. Cat despre cursa pentru masina, se pare ca discutiile deja se aprind, mai ales ca mai sunt doar 5 concurenti ramasi in batalie. Lucrurile se vor schimba de aceasta data, iar jocurile vor avea alte reguli pentru concurenti. Aflati mai multe in aceasta dupa-amiaza.

Tot de la ora 14:00, a doua parte va surprinde cu subiecte in care concurentii discuta despre nunta, despre rochia de mireasa si alte pregatiri pentru marea finala. Insa cine se teme de eliminare si cine merge cu gandul la voturile pentru eliminare, vom vedea. Discutiile vor continua si in direct, alaturi de prezentatoarea show-ulu matrimonial.

Aflati in aceasta dupa-amiaza daca au mai avut loc alte altercatii intre concurenti, dar si de la ce s-a pornit totul. Nimic nu ramane uitat, iar marea finala readuce rivalitatea in casa, unde concurentii isi exprima liberi senstimentele. Aflati mai multe despre aceste subiecte in emisiunea Mireasa pentru fiul meu de Vineri, 01 Iulie 2016, incepand cu ora 14:00 pe Antena 1.Categorie: Mireasa pentru fiul meu | Tag-uri: 01 Iulie 2016, ora 14:00, mireasa pentru fiul meu

Anunt: Va invităm şi să comentaţi cele mai interesante subiecte din emisiunile voastre preferate, acum este mult mai uşor să lăsaţi un comentariu !


Total comentarii : 0
avatar