Pagina principala » 2016 » Iunie » 1 » Mireasa pentru fiul meu » Mireasa pentru fiul meu 01 Iunie 2016 ora 11:15
01:11:12
Mireasa pentru fiul meu 01 Iunie 2016 ora 11:15
In show-ul Mireasa pentru fiul meu de Miercuri, 01 Iunie 2016, veti vedea noi momente interesante incepand cu ora 11:15. Pentru ca e ziua copilului, concurentii nu pierd ocazia sa petreaca in platou, iar pentru acest lucru a contribuit si staful. Se pare ca o surpriza i-a asteptat inca de ieri, pentru ca activitatile concurentilor sa fie in ton cu sarbatoarea dedicata celor mici. Acestia au construit lucruri pentru a amenaja casa, dar au avut parte si de pregatiri intense pentru editia speciala ce urmeaza sa aiba loc chiar astazi. Aflati mai multe in aceasta dimineata si nu ratati momentele importante.

Tot de Ziua Copilului, concurentii vor avea parte de o surpriza enorma, iar invitatii isi vor cauta locul chiar in casa, alaturi de ei. Aflati cine vor fi magnificii invitati, dar si cu ce scop vin acestia. Oare vor fi membri din familii sau copiii ce vin cu gandul sa surprinda. Nu pierdeti toate acestea astazi.

Emotiile ii vor cuprinde pe concurenti inca de la inceput, dar noi vom vedea inainte de toate un scurt video in care vom vedea cum au avut loc pregatirile, dar si ce discutii au mai avut loc intre ei de aceasta data. Asadar, vizionati emisiunea Mireasa pentru fiul meu din 01 Iunie 2016, disponibil de la ora 11:15 pe Antena 1.Categorie: Mireasa pentru fiul meu | Tag-uri: mireasa pentru fiul meu 01 Iunie 20, ora 11:15

Anunt: Va invităm şi să comentaţi cele mai interesante subiecte din emisiunile voastre preferate, acum este mult mai uşor să lăsaţi un comentariu !


Total comentarii : 0
avatar