Pagina principala » 2016 » Iunie » 2 » Mireasa pentru fiul meu » Mireasa pentru fiul meu 02 Iunie 2016 ora 11:15
00:04:09
Mireasa pentru fiul meu 02 Iunie 2016 ora 11:15
In show-ul matriominal Mireasa pentru fiul meu din 02 Iunie 2016, veti vedea mai multe momente incepand cu ora 11:15. Se pare ca vizita copiilor le-a adus multa bucurie in sufletele concurentilor, insa noi vom vedea ce s-a petrecut in casa, intr-un scurt material difuzat inca de la inceput. Trupa "Bonito Dance" s-a dezlantuit conform copilariei in casa baietilor, ceea ce a dus la un dezastru total dupa plecarea lor. Ieri, de ziua copilului, acestia au fost invitati dupa show alaturi de concurenti pentru a petrece o dupa-amiaza incredibila, iar acest fapt i-a incantat enorm cel putin pe unii dintre ei.

Tot de la ora 11:15, vom vedea daca Mihaela si Constantin si-au revenit din disputele ce au avut loc intre ei, daca cei doi reusesc sa se impace sau vrajba competitiei si-a bagat coada in relatia lor. Cat despre Emilia si Nicolae, cei doi par mai fericiti ca niciodata, mai ales alaturi de copiii.

In aceasta dimineata vom urmari momentele petrecute ieri alaturi de copiii, unde o joaca totala a dus la intoarcerea pe dos a casei Mpfm. Acest fapt nu a adus suparare, ci multa fericire in sufletele concurentilor, care ulterior au avut de curatat din urma celor mici. Vizionati emisiunea Mireasa pentru fiul meu din 02 Iunie 2016, difuzata de la ora 11:15 pe Antena 1.

Categorie: Mireasa pentru fiul meu | Adăugat de: admin3 | Tag-uri: mireasa pentru fiul meu 02 Iunie 20, ora 11:15

Anunt: Pentru orice fel de problema va rugam sa ne lasati un comentariu mai jos, astfel ne este mult mai usor sa identificam o eventuala problema. In cel mai scurt timp va vom da un raspuns. Multumim !


Total comentarii : 0
avatar