Pagina principala » 2016 » Iunie » 2 » Mireasa pentru fiul meu » Mireasa pentru fiul meu 02 Iunie 2016 ora 14:00
00:04:49
Mireasa pentru fiul meu 02 Iunie 2016 ora 14:00
A doua parte a emisiunii Mireasa pentru fiul meu din 02 Iunie 2016, este disponibila de la ora 14:00, acolo unde vom vedea ce se mai petrece in randul concurentilor. Se pare ca rivalitatea dintre Catalin si Natasa nu a incetat, iar faptul ca telespectatoarea generoasa a intervenit si si-a spus nemultumirea nu i-a calmat pe cei doi. Impotriva lui Catalin intervine mereu si Denisa, insa ce are aceasta de comentat, vom vedea astazi. Cat despre distractia dintre copiii si concurenti, vom urmari momente de senzatie, asa cum nu au mai avut loc pana acum in casa Mpfm.

Tot de la ora 14:00, veti vedea care dintre fete s-au oferit sa ii ajute pe baieti in curatarea casei lor, dupa ce copii si-au facut de cap printre lucrurile lor. Acolo au avut loc o batalie cu apa, jocuri care i-au facut pe micuti sa scape de sub control, insa pentru concurenti nu a fost un deranj atat de mare, pana la momentul curateniei.

Urmariti toate momentele in aceasta dupa-amiaza si nu pierdeti cele mai interesante subiecte. Batalia pentru masina a facut ravagii intre concurenti, iar situatia din casa devine din nou tensionata. Aflati ce ii mai aduce pe concurenti in stadiul de tensiune, dar si ce momente de discutii au mai avut loc. Asadar, vizionati emisiunea Mireasa pentru fiul meu de Joi, 02 Iunie 2016, incepand cu ora 14:00, pe Antena 1.Categorie: Mireasa pentru fiul meu | Tag-uri: ora 14:00

Anunt: Va invităm şi să comentaţi cele mai interesante subiecte din emisiunile voastre preferate, acum este mult mai uşor să lăsaţi un comentariu !


Total comentarii : 0
avatar