Pagina principala » 2016 » Mai » 3 » Mireasa pentru fiul meu » Mireasa pentru fiul meu 03 Mai 2016 ora 11:15
01:48:09
Mireasa pentru fiul meu 03 Mai 2016 ora 11:15
A treia zi de Paste va aduce o noua editie a emisiunii Mireasa pentru fiul meu difuzata Marti, 03 Mai 2016, incepand cu ora 11:15, unde cele mai importante subiecte vor fi dezbatute in direct. Cu un week-end prelungit, cu motiv de sarbatoare si cu premii concrete castigate zilele trecute, concurentii s-au distrat pe cinste. Astfel, vom vedea ce momente au avut loc la mare, unde Lavinia, Eduard, Emilia, Nicolae, Tatiana si Lilana s-au distrat pe cinste. In ciuda disputelor dintre Emilia si Lavinia, cele doua au incercat sa se evite pe cat posibil pentru a se relaxa departe de casa Mpfm. Insa, daca au reusit acestea sa stea fara sa discute, ramane sa aflam chiar astazi.

Tot de la ora 11:15, veti fi martorii unor noi discutii in casa, mai ales dupa ce Florin si Alexandra au ramas in competitie in ciuda jumatatii de concurenti care s-au opus. Intre cei ramasi in casa s-au iscat si dispute, chiar si cu prilej de sarbatoare. Insa daca aflam mai multe, vom vedea in aceasta dimineata.

Mihaela si Valentin au castigat o relaxare la SPA, ceea ce nu a sunat foarte bine pentru partenerii celor doi, insa efortul trebuia rasplatit. Acestia au fost castigatorii pentru cel mai bun cozonac si cel mai frumos ou. Vedeti cum s-au relaxat acestia si daca s-au iscat discutii intre cupluri.
Astfel, vizionati emisiunea Mireasa pentru fiul meu din 3 Mai 2016, disponibila pe Antena 1 de la ora 11:15.

UPDATE: In emisiunea Mireasa pentru fiul meu de Marti, 03 Mai 2016, ora 11:15, Emilia si Nicolae sarbatoresc 5 luni de relatie. Alexandra si Florin au abandonat competitia, pentru ca Florin nu a fost de acord ca Alexandra sa renunte la bani pentru iubire. In materiale s-a vazut discutia dintre cei doi, iar pentru ca era castigul prea mic, Florin a preferat sa plece. Intre Denisa si Catalin s-au iscat cateva divergente in aceste zile, iar in direct s-a discutat despre acest lucru. Catalin ii acuza pe Eduard si Lavinia ca au incalcat regula 25.

Categorie: Mireasa pentru fiul meu | Tag-uri: mireasa pentru fiul meu 03 Mai 2016, a treia zi de paste

Anunt: Va invităm şi să comentaţi cele mai interesante subiecte din emisiunile voastre preferate, acum este mult mai uşor să lăsaţi un comentariu !


Total comentarii : 0
avatar