Pagina principala » 2016 » Mai » 3 » Mireasa pentru fiul meu » Mireasa pentru fiul meu 03 Mai 2016 ora 14:00
02:03:07
Mireasa pentru fiul meu 03 Mai 2016 ora 14:00
A doua editie a emisiunii Mireasa pentru fiul meu din 03 Mai 2016, este disponibila de la ora 14:00, unde discutiile vor continua in direct. Mirela Boureanu Vaida ne va prezenta noi momente petrecute in casa cu prilejul sarbatorilor Pascale. In timp ce unii se distrau la mare, altii pe la SPA, in casa ceilalti s-au relaxat pe cat posibil. Vedeti imaginile video cu cele intamplate in primele zile de sarbatoare, dar aflati si daca au avut concurentii ocazia sa ia lumina Sfanta in noaptea Invierii. Vedeti daca acestia au mers la Biserica sau in casa au venit musafiri cum nici ei nu se asteptau. Nu ratati aceste momente interesante si vizionati editia difuzata in a Treia zi de Paste.

Tot in emisiunea de la ora 14:00, veti vedea ce reactii s-au starnit intre cuplurile Valentin si Adriana, Constantin si Mihaela, dupa ce s-a anuntat plecarea la SPA de catre cei doi castigatori. La finala saptamanii, Florin si Alexandra au ramas in casa, desi jumatate din concurenti nu si-au dorit acest lucru, ba chiar s-au opus. Vedeti daca au existat noi divergente intre cei doi si restul din casa, dar si cum au petrecut sarbatorile Pascale.

Cat despre excursia la mare de 1 Mai, veti urmari imagini video in care cei 6 concurenti s-au distrat si au profitat de vremea frumoasa de care au dispus. Acestea, dar si alte subiecte interesante va vor fi prezentate de catre Mirela, in aceasta dupa-amiaza.
Asadar, urmariti emisiunea Mireasa pentru fiul meu din 03 Mai 2016, disponibila de la ora 14:00 pe Antena 1.

UPDATE: In emisiunea Mireasa pentru fiul meu de Marti, 03 Mai 2016, ora 14:00, imaginile cu cei 10 concurenti plecati la mare au ocupat ecranele, iar noi am putut vedea cum s-au distrat acestia de 1 Mai pe taramul marii. Intre Eduard si Catalin s-au starnit tensiuni extreme. Mama lui Catalin a intrat in direct telefonic, unde si-a spus parerea despre divergentele dintre fiul ei si Eduard. Pentru cei doi, Comisia a intervenit, iar Catalin a primit un avertisment, pe cand Eduard o pedeapsa, ca timp de 3 zile sa nu mai petreaca timp in casa fetelor.


Categorie: Mireasa pentru fiul meu | Tag-uri: mireasa pentru fiul meu 03 Mai 2016, editia de paste

Anunt: Va invităm şi să comentaţi cele mai interesante subiecte din emisiunile voastre preferate, acum este mult mai uşor să lăsaţi un comentariu !


Total comentarii : 0
avatar