Pagina principala » 2016 » Aprilie » 5 » Mireasa pentru fiul meu » Mireasa pentru fiul meu 05 Aprilie 2016 ora 11:15
01:39:30
Mireasa pentru fiul meu 05 Aprilie 2016 ora 11:15
Te invit să vizionezi emisiunea Mireasa pentru fiul meu 05 Aprilie 2016, difuzată Marţi de la ora 11:15 pe Antena 1. În această după-amiază vă aşteaptă cele mai interesante subiecte ale zilei. Se pare că petrecerile concurenţilor a adus la rândul lor noi discuţii între ei. AStfel, vedeţi imagini unde aceştia au petrecut pe cinste în week-endul trecut.
Tot în emisiunea Mireasa pentru fiul meu 05.04.2016, veţi afla ce are să ne dezvăluie Florin de această dată, dar şi care este motivul pentru care acesta vrea să părăsească competiţia.

De asemnea, nu rataţi noi discuţii dintre Nicolae şi Emilia, cuplul care pare să nu se mai înţeleagă. Între Loredana şi Ionuţ au apărut noi discuţii, însă să fie oare motivul geloziei pe Denisa sau alte discuţii au apărut între ei? Aflaţi mai multe în această dimineaţă şi nu rataţi o nouă ediţie alături de concurenţii voştri preferaţi. Aşadar, nu uiatati să urmăriţi emisiunea , difuzată de la ora 11:15, pe A1.
UPDATE:

In emisiunea Mireasa pentru fiul meu de Marti, 05 Aprilie 2016, ora 11:15, se pare ca Tatiana vrea sa isi schimbe locul pe canapea, insa nu exista o solute pentru ea.

Se pare ca intre fete s-au starnit noi controverse, la impartirea cumparaturilor. Emilia si Natasa au fost la un pas de actiuni interzise, dar si Loredana si-a iesit din fire la un moment dat. Pare ca Emilia se victimizeaza mereu, din orice motiv, dar e posibil sa fie de vina si fetele care s-au pornit toate impotriva ei, chiar si Adriana. Se pare ca problema tigarilor a revenit, iar concurentii au depasit cu mult suma pentru ele, ceea ce a starnit controverse in randul nefumatorilor.
Natasa a fost avertizata pentru vocabularul pe care il foloseste impotriva Emiliei. Constantin il acuza pe Catalin ca nu ii convine niciodata nimic si ca a venit in competitie sa manance. Disputele de la cumparaturi au reinviat si in randul baietilor.Categorie: Mireasa pentru fiul meu | Tag-uri: mpfm 05 Aprilie 2016, mireasa pentru fiul meu 05.04.2016, mpfm ora 11:15

Anunt: Va invităm şi să comentaţi cele mai interesante subiecte din emisiunile voastre preferate, acum este mult mai uşor să lăsaţi un comentariu !


Total comentarii : 0
avatar