Pagina principala » 2016 » Iulie » 5 » Mireasa pentru fiul meu » Mireasa pentru fiul meu 05 Iulie 2016 ora 11:15
01:08:24
Mireasa pentru fiul meu 05 Iulie 2016 ora 11:15
Nu uitati sa urmariti emisiunea Mireasa pentru fiul meu de Marti, 5 Iulie 2016, incepand cu ora 11:15, unde veti urmari cele mai interesante momente. In aceasta dimineata, Paula Chirila ne va invita sa vedem un scurt material cu cele petrecute in ultimele ore in casa Mpfm, insa noi vom vedea de fapt cum a fost prima noapte de competitie pentru masina. Roxana si Cristi Geaman au supraveghiat in tot acest timp competitia, iar concurentii au fost foarte atenti la mentinerea palmelor pe masina, dupa regulament, insa puterile incep sa scada si acest lucru se vede. Aflati in aceasta dimineata daca a renuntat cineva la concurs, daca a cedat unul dintre cei 6 concurenti, chiar astazi.

Tot de la ora 11:15, va astepata dezvaluiri incredibile ale concurentilor care in Gala de sambata au avut invitai pe masura. Astfel, Emilia si sora ei au discutat numeroase probleme, insa ce sfaturi a primit concurenta ramane sa aflam in aceasta dimineata. De asemenea, Emilia si Nicolae nu au avut ocazia sa isi petreaca lunile de relatie din cauza cursei pentru masina.

Aflati daca a cedat cineva si ce s-a mai intamplat in aceste ore. Cat despre situatia din casa, vom vedea daca lucrurile sunt tot atat de tensionate ca pana acum sau cursa pentru masina a domolit totul. Asadar, vizionati emisiunea Mireasa pentru fiul meu din 5 Iulie 2016, incepand cu ora 11:15 pe Antena 1.

Categorie: Mireasa pentru fiul meu | Adăugat de: admin3 | Tag-uri: 05 Iulie 2016, mireasa pentru fiul meu, ora 11:15

Anunt: Pentru orice fel de problema va rugam sa ne lasati un comentariu mai jos, astfel ne este mult mai usor sa identificam o eventuala problema. In cel mai scurt timp va vom da un raspuns. Multumim !


Total comentarii : 0
avatar