Pagina principala » 2016 » Iulie » 6 » Mireasa pentru fiul meu » Mireasa pentru fiul meu 06 Iulie 2016 ora 11:15
00:18:49
Mireasa pentru fiul meu 06 Iulie 2016 ora 11:15
In aceasta dimineata la Mireasa pentru fiul meu de Miercuri, 6 Iulie 2016, veti urmari momentele unde cei 6 concurenti lupta in continuare pentru masina, de la ora 11:15. Au trecut peste prima noapte cu brio, peste a doua zi cu bine, dar haideti sa aflam cum a fost a doua noapte in picioare, cu mainile pe masina, la proba decisiva, pentru cei 6 concurenti. Lavinia si Eduard sunt impreuna in consurs, insa nu se pot apropia prea mult, iar in ciuda acestui fapt reactiile de dupa emisiune nu inceteaza sa apara. Liliana si Vladut se incurajeaza reciproc, insa ei stiu ca doar unul poate avea masina mult ravina.

Tot de la ora 11:15, vom urmari momentele live cu cei 6 concurenti, dar vom vedea si daca a renuntat unul dintre ei la cursa pentru masina. Cine a cedat primul dintre cei 6, cine a renuntat la masina, dar si cine va merge mai departe, vom vedea. Concurentii sunt decisi sa lupte pana la capat, insa cine va reusi, vom afla in curand.

Editia de astazi va surprinde mai mult ca niciodata, iar noi vom vedea ce discutii s-au mai starnit pe diverse teme. Emilia si Mihaela sunt rasfatate de iubitii lor in fiecare pauza a competitiei pentru masina, dar pana unde o vor mai putea duce? Urmariti emisiunea Mireasa pentru fiul meu din 6 Iulie 2016, disponibila de la ora 11:15 pe Antena 1.Categorie: Mireasa pentru fiul meu | Tag-uri: mireasa pentru fiul meu, ora 11:15, 06 Iulie 2016

Anunt: Va invităm şi să comentaţi cele mai interesante subiecte din emisiunile voastre preferate, acum este mult mai uşor să lăsaţi un comentariu !


Total comentarii : 0
avatar