Pagina principala » 2016 » Aprilie » 7 » Mireasa pentru fiul meu » Mireasa pentru fiul meu 07 Aprilie 2016 ora 11:15
00:34:07
Mireasa pentru fiul meu 07 Aprilie 2016 ora 11:15
Vă aşteptăm să vizionaţi emisiunea Mireasa pentru fiul meu 07 Aprilie 2016, prima parte de Joi, difuzată de la ora 11:15 pe Antena 1. În această dimineaţă vă aşteaptă cele mai interesante momente din casă, iar noi vom vedea imagini video cu cele întâmplate în ultimele zile. Se pare că Emilia şi Nicolae au ajuns în colimatoriul tuturor concurenţilor iar reproşurile şi acuzaţiile au venit din toate colţurile. Cine le va fi alături, dar şi ce discuţii poartă aceştia, vom vedea.
Tot în emisiunea Mireasa pentru fiul meu 07.04.2016, aflaţi ce s-a întâmplat ieri în timpul emisiunii când Emilia a mers în grădină, ce discuţii au purtat cei doi, dar şi ce momente au avut loc mai apoi.

De altfel, aflaţi mai multe despre cuplurile din casă, dacă aceştia se înţeleg dar şi ce dezvăluiri şi-au mai făcut, ce lucruri ies la iveală de această dată. Vă aşteaptă o ediţie plină de momente intrigă. Aşadar, nu uitaţi să urmăriţi emisiunea, difuzată de la ora 11:15 pe Antena 1.

UPDATE:In emisiunea Mireasa pentru fiul meu de Joi, 07 Aprilie 2016, ora 11:15 am aflat ca este ziua lui Ionut, acesta a schimbat prefixul. La ceas de seara, Denisa a dezvaluit detalii secrete despre trecutul ei amoros.

Se pare ca Nicoleta inca se gandeste la numele de Marius, insa nu cel din competitie, ci fostul ei iubit. Astfel, aceasta dezvaluie ca regreta ca nu i-a acordat o sansa acestuia. Studena de la medicina, fata de la Craiova, l-a marcat pe vecie pe Marius. Acesta i-a transmis sa il astepte afara. Se pare ca intre concurenti au loc dispute la impartirea bucatelor, la gratarul de duminica.
De aceasta data, Catalin a fost prezent la impartire, ceea ce i-a adus castig, dar si reprosuri. Se pare ca veteranii cauta sa isi traga partea leului. Dna Luiza a cedat psihic, din nou, de aceasta data pentru Tatiana. Se pare ca o discutie cu Tudor a adus-o la capatul puterilor pe mama acestuia.

Emisiunea Mireasa pentru fiul meu de Joi, 7 Aprilie 2016 ora 11:15.

Vezi si: Emisiunea de la ora 14:00
Categorie: Mireasa pentru fiul meu | Tag-uri: mpfm ora 11:15, mpfm 07 aprilie 2016, mireasa pentru fiul meu 07.04.2016

Anunt: Va invităm şi să comentaţi cele mai interesante subiecte din emisiunile voastre preferate, acum este mult mai uşor să lăsaţi un comentariu !


Total comentarii : 0
avatar