Pagina principala » 2016 » Aprilie » 7 » Mireasa pentru fiul meu » Mireasa pentru fiul meu 07 Aprilie 2016 ora 14:00
00:35:49
Mireasa pentru fiul meu 07 Aprilie 2016 ora 14:00
Vă invităm la o nouă ediţie a emisiunii Mireasa pentru fiul meu 07 Aprilie 2016, disponibilă Joi de la ora 14:00 pe Antena 1. A doua parte a show-ului matrimonial vă aşteaptă cu noi discuţii, noi subiecte din casă care au fost starnite de-alungul zilelor. Se pare că mutarea lui Cătălin in camera lui Constantin şi a lui Valentin a aprins flacăra discordiei.
Ce discuţii au purtat aceştia, vom vedea. Tot în emisiunea Mireasa pentru fiul meu 07.04.2016, aflaţi dacă Florin şi Alexandra au mai purtat noi discuţii despre viitorul lor în competiţie dar şi despre posibila relaţie în afara casei Mpfm.

De altfel, Nicolae şi Emilia au purtat discuţii despre situaţia lor în casă, ba chiar şi despre posibilitatea de a pleca. Însă care va fi finalul acestor dispute, dar şi dacă îşi vor găsi pacea concurenţii în casă, vom vedea. Nu rataţi noi dezvăluiri chiar în această după-amiază şi vedeţi ce email-uri s-au mai trimis. Aşadar, nu uitaţi să vizionaţi emisiunea, difuzată de la ora 14:00 pe A1.

UPDATE:In emisiunea Mireasa pentru fiul meu de Joi, 07 Aprilie 2016, ora 14:00, am aflat ca Tudor forteaza plecarea din competitie facandu-si rau, insa mama lui a fost foarte afectata de acest fapt.

Bunica lui Tudor a intrat in direct telefonic, unde le-a transmis toate cele bune. Intre Loredana si Ionut au avut loc momente incredibile, insa concurenta este cea care a transmis mai multe vorbe frumoase despre iubitul ei. Aceasta, i-a facut o surpriza si l-a cerut de sot in direct, chiar astazi, de ziua lui. Acesta a acceptat fara nici o indoiala.
Sora si mama lui Ionut au intrat si ele in platou. Se pare ca problema Emiliei a revenit in platou. Astfel, Lavinia acuza faptul ca toata cursa Emiliei pentru cetatenia Romana a inceput inca de la prima ei casatorie. Mama Emiliei a intrat in direct telefonic si i-a luat la rost pe toti si isi sustine fiica.

Categorie: Mireasa pentru fiul meu | Tag-uri: mpfm 07 aprilie 2016, mpfm ora 14:00, mireasa pentru fiul meu 07.04.2016

Anunt: Va invităm şi să comentaţi cele mai interesante subiecte din emisiunile voastre preferate, acum este mult mai uşor să lăsaţi un comentariu !


Total comentarii : 0
avatar