Pagina principala » 2016 » Aprilie » 8 » Mireasa pentru fiul meu » Mireasa pentru fiul meu 08 Aprilie 2016 ora 11:15
02:25:18
Mireasa pentru fiul meu 08 Aprilie 2016 ora 11:15
Vă invităm să nu rataţi emisiunea Mireasa pentru fiul meu 08 Aprilie 2016, difuzată de la ora 11:15 pe Antena 1. Ediţia de dimineaţă vă aşteaptă cu noi dezvăluiri incredibile. Urmăriţi imagini video de la petrecerea lui Ionuţ care a împlinit ieri 20 ani. Se pare că acesta a avut parte de surpriza vieţii lui şi a fost cerut în căsătorie de Loredana, chiar în platoul emisiunii.
Tot în emisiunea Mireasa pentru fiul meu 08.04.2016, veţi vedea ce discuţii au avut loc în casă despre cei doi, dar şi dacă Emilia şi Nicolae s-au distrat alături de ei la petrecere. Nu rataţi noi dispute din casă şi vedeţi ce dezvăluiri au mai făcut concurenţii despre trecutul lor. Aflaţi mai multe în această dimineaţă şi nu rataţi o nouă ediţie de vineri interesante. Vizionaţi emisiunea disponibilă pe A1 de la ora 11:15.

UPDATE:
In emisiunea Mireasa pentru fiul meu de Vineri, 08 Aprilie 2016, ora 11:15, se pare ca de ziua lui Ionut, mama si sora lui au avut ocazia sa ii fie alaturi si la petrecere.
Intre Catalin si Valentin s-a iscat o noua cearta. Catalin gaseste orice pretext sa se lege de Adriana si Valentin, astfel dezvaluie ca orice forma de iubire i-ar arata concurentul iubitei sale, aceasta nu este incantata. Problema curateniei revine intre concurenti, dupa ce unii au dat bir cu fugitii.
Astfel, Valentin isi dezvaluie cu aceasta ocazie nemultumirea fata de Catalin, care pare sa ii fie inamicul cel mai aprig. In casa s-au starnit discutii in urma cererii Loredanei in casatorie pe Ionut. A revenit problema lui Tudor care pare sa se simta dominat de mama sa, Luiza. Emilia a fost acuzata de multe lucruri, inclusiv de faptul ca a venit in competitie pentru a-si lua cetatenia romana
. Discutiile au luat amploare in platou, din nou. Nici intre Natasa si Florin lucrurile nu sunt mai linistite. Cei doi gasesc orice pretext sa se tachineze.

Categorie: Mireasa pentru fiul meu | Tag-uri: mpfm 08 Aprilie 2016, mireasa pentru fiul meu 08.04.2016, mpfm ora 11:15

Anunt: Va invităm şi să comentaţi cele mai interesante subiecte din emisiunile voastre preferate, acum este mult mai uşor să lăsaţi un comentariu !


Total comentarii : 0
avatar