Pagina principala » 2016 » Iulie » 8 » Mireasa pentru fiul meu » Mireasa pentru fiul meu 08 Iulie 2016 ora 14:00
00:59:16
Mireasa pentru fiul meu 08 Iulie 2016 ora 14:00
Emisiunea Mireasa pentru fiul meu de Vineri, 8 Iulie 2016, va asteapta cu subiecte interesante de la ora 14:00. In aceasta dupa-amiaza vom vedea ce alte momente inedite au loc in platoul show-ului, mai ales ca a ajuns la final cursa pentru masina. Emilia este profund dezamagita de faptul ca a fost eliminata din concurs, iar Lavinia este castigatoarea. Cele doua s-au pus la odihna profunda, mai ales ca au rezistat 3 nopti. Roxana si Cristi ne vor dezvalui cum s-a desfasurat toata povestea cu masina, dar si prin ce momente au mai trecut concurentii. In casa, de cealalta parte, au loc diverse discutii controversate.

Tot de la ora 14:00, se va discuta despre concurentii care au participat la cursa pentru masina, insa dintr-o mica neatentie au luat mana de pe masina si au pierdut sansa sa o castige. Astfel, Mihaela si Liliana sunt cele doua care au clacat din greseala. Aflati ce au de spus cu totii despre masina, dar si cat de mandru este Eduard ca iubita sa a castigat-o.

Editia de dupa-amiaza va poate surprinde cu noutati, iar in platou Paula Chirila ne va dezvalui mai multe. Tatiana este in pericol de eliminare si in direct vor intra diverse persoane pentru a ne spune parerea lor despre situatia din casa. Asadar, nu pierdeti emisiunea Mireasa pentru fiul meu din 8 Iulie 2016, incepand cu ora 14:00 pe Antena 1.Categorie: Mireasa pentru fiul meu | Tag-uri: 08 Iulie 2016, ora 14:00, mireasa pentru fiul meu

Anunt: Va invităm şi să comentaţi cele mai interesante subiecte din emisiunile voastre preferate, acum este mult mai uşor să lăsaţi un comentariu !


Total comentarii : 0
avatar