Pagina principala » 2016 » Iunie » 8 » Mireasa pentru fiul meu » Mireasa pentru fiul meu 08 Iunie 2016 ora 14:00
01:56:26
Mireasa pentru fiul meu 08 Iunie 2016 ora 14:00
A doua parte a show-ului Mireasa pentru fiul meu de Miercuri, 08 Iunie 2016, este disponibila de la ora 14:00. Ionut a pus la cale o intamplare pentru a o surprinde pe Loredana, iar acest fapt a pus concurenta pe jar. Insa, ce emotii au cuprins-o cand a vazut surpriza lui Ionut, dar si ce discutii au purtat cei doi la aniversarea celor 2 luni de relatie, vom vedea. Nu uitati ca Natasa este cea care a intrat in cursa de eliminare in aceasta saptamana, fapt care i-a adus tristete pe chip. Concurenta se simte incoltita, iar ceilalti nu fac decat sa ii coboare moralul, pe cand altii sa il ridice. Nu ratati noi subiecte interesante in aceasta dupa-amiaza.

Tot de la ora 14:00, vom afla daca Emilia si Denisa au venit ametite din club, dupa ce fetele au acuzat ca cele doua au baut prea mult. Care este adevarul, dar si daca acest lucru a fost doar un prilej pentru un nou conflict intre rivale, ramane sa aflam in editia de dupa-amiaza.

Catalin nu pierde sansa sa intre in colimatoriul celorlalti, iar rivalii nu se lasa mai prejos. Discutii continua in casa Mpfm, iar in direct, concurentii nu se feresc sa isi spuna parerea unii despre altii. Intre cupluri au loc si alte momente emotionante, insa detaliile in aceasta emisiune.
Asadar, urmariti show-ul matrimonial Mireasa pentru fiul meu din 08 Iunie 2016, incepand cu ora 14:00 pe Antena 1.Categorie: Mireasa pentru fiul meu | Tag-uri: ora 14:00

Anunt: Va invităm şi să comentaţi cele mai interesante subiecte din emisiunile voastre preferate, acum este mult mai uşor să lăsaţi un comentariu !


Total comentarii : 0
avatar