Pagina principala » 2016 » Martie » 8 » Antena 1 » Mireasa pentru fiul meu 08 Martie 2016 ora 14:00 Online
05:23:26
Mireasa pentru fiul meu 08 Martie 2016 ora 14:00 Online
Nu uitaţi să urmăriţi emisiunea Mireasă pentru fiul meu 8.03.2016, disponibilă Marţi pe Antena 1, a doua parte de la ora 14:00. Emisiunea matrimonială cu Mirela Vaida vă aşteaptă la o nouă ediţie interesante, unde veţi afla mai multe despre concurenţii voştri favoriţi, dar mai ales nu pierdeţi noi întâmplări incredibile. Se pare că cei 5 băieţi care au profitat de privilegiul de a ieşi din casă pentru a se intalnic cu susţinătorii loc, au avut parte de numeroase surprize acolo. Tot în emisiunea Mireasă pentru fiul meu 8.03.2016, veţi vedea cu ce vor fi surprinse fetele de ziua mamei, dar mai ales mamele din competiţie. Se pare că acestea vor fi răsfăţate astăzi, dar şi ce surprize îi aşteaptă pe concurenţi cu ocazia zilei femeii, dacă vor ieşi din casă să petreacă dar şi ce subiecte interesante vor avea loc, veţi vedea. Aflaţi cine a intrat în platou să surprindă de ziua mamei în casă, dar şi altele. Aşadar, vă invităm să vizionaţi emisiunea Mpfm 08 Martie 2016, difuzat de la ora 14:00 pe A1.

UPDATE: In emisiunea Mireasa pentru fiul meu de Marti, 8 Martie 2016, ora 14:00, intre Catalin si Marius au continuat chiar si dupa emisiuena de dimineata. Insa, lucrurile s-au mai ameliorat pe parcursul editiei a doua. Marius da asaltul decisiv la inima Natasei, astfel el a sarutat-o fara voia ei. S-a descoperit despre Vlad ca are un copil pe care nu l-a recunoscut. Acesta sustine ca nu este adevarat, insa pozele cu acel copil de 2 ani si 4 luni. Mai apoi, Alexandra a primit mai multe e-mailuri in care este acuzata de falsitate. De altfel, Nicoleta a primit e-mailuri in care a fost acuzata ca a prestat servicii pe site-uri de adulti. De altfel, Ionut si Ciprian au fost socati de confesiunile Nicoletei, pe cand acesta este foarte sincera. In direct, mama Nicoletei a intrat in direct telefonic, unde aceasta a aflat tot adevarul chiar astazi, de la fiica ei.


Categorie: Antena 1 | Tag-uri: mireasa pentru fiul meu 8.03.2016, mpfm ora 14:00, mpfm 8 martie 2016

Anunt: Va invităm şi să comentaţi cele mai interesante subiecte din emisiunile voastre preferate, acum este mult mai uşor să lăsaţi un comentariu !


Total comentarii : 0
avatar