Pagina principala » 2016 » Martie » 9 » Antena 1 » Mireasa pentru fiul meu 09 Martie 2016 ora 11:15 Online
03:10:45
Mireasa pentru fiul meu 09 Martie 2016 ora 11:15 Online
Nu rataţi să vizionaţi emisiunea Mireasă pentru fiul meu 9 Martie 2016, difuzată Miercuri de la ora 11:15 pe Antena 1. În prima parte a emisiunii de astăzi vă aşteaptă noi dezvăluiri incredibile. Se pare că Nicoleta a fost profund afectată de spusele mamei sale, care i-a cerut să iasă din casă, însă aflaţi ce reacţii au avut Ionuţ şi Ciprian când au aflat toate aceste lucruri. Tot în emisiunea Mireasă pentru fiul meu 9.03.2016, veţi afla mai multe detalii despre certurile dintre băieţi, acolo unde Cătălin este miza jocului. De ce este mereu provocat, sau chiar el provoacă şi care sunt nemulţumirile celorlalţi băieţi la adresa noului concurent, vom vedea şi astăzi. De asemenea, ce s-a mai întâmplat la ieşirea băieţilor, dar şi cu cine s-a întâlnit unul dintre băieţi, vom vedea în această dimineaţă. Nu rataţi o nouă ediţie alături de concurenţii voştri favoriţi şi de Mirela Vaida. Aşadar, vă aşteptăm să urmăriţi emisiunea Mpfm 9 Martie 2016, disponibilă pe Antena 1 de la ora 11:15.

UPDATE: In emisiunea Mireasa pentru fiul meu de Marti, 9 Martie 2016, ora 11:15 a avut loc un nou razboi intre bunica Ioana si Tatiana, unde tanara este acuzata ca este needucata. Ieri Aurel a venit la gard unde si-a strigat iubita de dupa gard. De altfel, Valentina nu a auzit vocea iubitului, pe cand baietii aflandu-se la ei in casa, l-au auzit. Actiunile din trecut ale lui Catalin l-au transformat in tinta criticilor concurentilor. Astfel, Marius si-a spus din nou cuvantul iar noi discutii ies la iveala. Mai multi sustinatori au intrat in direct si si-au spus parerea, insa marea majoritate i-au tinut partea lui Florin si au fost contra lui Catalin. De altfel, mai multi concurenti au fost acuzati ca se folosesc de povestea lor emotionanta pentru a sensibilizat publicul.


Categorie: Antena 1 | Tag-uri: mpfm ora 11:15, mpfm 09 martie 2016, mireasa pentru fiul meu 09.03.2016

Anunt: Va invităm şi să comentaţi cele mai interesante subiecte din emisiunile voastre preferate, acum este mult mai uşor să lăsaţi un comentariu !


Total comentarii : 0
avatar