Pagina principala » 2016 » Martie » 9 » Antena 1 » Mireasa pentru fiul meu 09 Martie 2016 ora 14:00 Online
03:11:27
Mireasa pentru fiul meu 09 Martie 2016 ora 14:00 Online
Vă aşteptăm să urmăriţi emisiunea Mireasă pentru fiul meu 9 Martie 2016, disponibilă Miercuri de la ora 14:00 pe A1. A doua ediţie a emisiunii de astăzi vă va surprinde din nou cu e-mailuri primite de la telespectatori. Ce se mai aude despre presupusul copil a lui Vlad, dar şi dacă apar noi dezvăluiri, noi probe care denotă acest fapt, veţi vedea. De asemenea, Nicoleta suferă în tăcere, însă cine îi va fi alături în aceste clipe grele, vom vedea astăzi. Tot în emisiunea Mireasă pentru fiul meu 9.03.2016, veţi vedea ce discuţii au mai avut loc în casa Mpfm, dar şi dacă fetele s-au mai certat pe tema curăţeniei. De asemenea, ce are Valentina de spus acum că Aurel nu mai este în competiţie, dar şi ce mai au de spus cuplurile acum, cine împlineşte mai multe luni dar şi ce planuri de viitor au. Nu rataţi noi subiecte în această după-amiază. Aşadar, nu uitaţi să vizionatie emisiunea Mpfm 9 Martie 2016, difuzată pe Antena 1 de la ora 14:00.

UPDATE: In emisiunea Mireasa pentru fiul meu de Marti, 9 Martie 2016, ora 14:00, subiectul fierbinte al meseriilor pe site-uri pentru adulti, a starnit mai multe controverse. Bebe Mihaescu, psiholog, a fost invitat in platou pentru a oferi sfaturi celor doi. Insa, inainte de toate acesta si-a spus parerea despre situatia Nicoletei, dar si a lui Florin. De asemenea, tatal Nicoletei, Marian, a intrat in direct si a facut acuzatii grave asupra fiicei sale. De altfel, am urmarit imagini in care concurentii si-au exprimat parerea despre actiunile Nicoletei. Alaturi de ea i-a fost Ciprian, desi nu a vrut sa formeze un cuplu cu el. De asemenea, mai multe discutii au iesit la iveala, iar prietenii concurentei au intrat in direct telefonic unde au sustinut-o.


Categorie: Antena 1 | Tag-uri: mpfm ora 14:00, mpfm 9 martie 2016, mireasa pentru fiul meu 9.03.2016

Anunt: Va invităm şi să comentaţi cele mai interesante subiecte din emisiunile voastre preferate, acum este mult mai uşor să lăsaţi un comentariu !


Total comentarii : 0
avatar