Pagina principala » 2016 » Iunie » 10 » Mireasa pentru fiul meu » Mireasa pentru fiul meu 10 Iunie 2016 ora 11:15
00:32:09
Mireasa pentru fiul meu 10 Iunie 2016 ora 11:15
Show-ul matrimonial Mireasa pentru fiul meu de Vineri, 10 Iunie 2016, incepand cu ora 11:15, continua si astazi cu mai multe subiecte. In casa concurentii provoaca noi discutii contradictorii pe numeroase subiecte. Natasa se afla in pericol de eliminare, iar acest fapt a adus-o pe aceasta in colimatoriul tuturor, iar marea majoritate isi doresc ca ea sa paraseasca competitia. Singura chestiune care o tine in aceasta competitie este chiar votul publicului, insa pana sambata nu mai este mult, iar in gala se va decide ce se va intampla cu aceasta concurenta. ACuzatii peste acuzatii i se aduc Natasei, iar fetele au incoltit-o cu multe intamplari, fapt ce ar putea influenta publicul sa voteze negativ in privinta ei.

Tot de la ora 11:15, veti vedea ce se va intampla cu Valentin, cel care a fost eliminat de catre Strumfi din cursa pentru masina. Acest fapt pare a fi mai mult o razbunare, insa ce a avut concurentul de comentat la adresa lor, ramane sa aflam in aceasta dimineata, unde Mirela ne prezinta subiectele principale.

Cat despre situatia fetelor din casa, apar discutii pe numeroase teme, cum ar fi curatenia, vasele aruncate, disparitia lucrurilor si cumparaturile. Dar oare toate acestea nu sunt de fapt motive pentru ca marea finala se apropie iar eliminarile se tin in lant? Aflati mai multe in emisiunea Mireasa pentru fiul meu din 10 Iunie 2016, incepand cu ora 11:15 pe Antena 1.Categorie: Mireasa pentru fiul meu | Adăugat de: admin3 | Tag-uri: mireasa pentru fiul meu 10 Iunie 20, ora 11:15

Anunt: Pentru orice fel de problema va rugam sa ne lasati un comentariu mai jos, astfel ne este mult mai usor sa identificam o eventuala problema. In cel mai scurt timp va vom da un raspuns. Multumim !


Total comentarii : 0
avatar
Copyright MyCorp © 2017 Site-ul Tv-PLay.ro va pune la dispozitie ultimele noutati din lumea divertismentului. Informatii si Contact - DMCA Sursa FOTO: Facebook.Com - Sursa VIDEO: Youtube.com si Dailymotion.com