Pagina principala » 2016 » Mai » 10 » Mireasa pentru fiul meu » Mireasa pentru fiul meu 10 Mai 2016 ora 11:15
01:21:57
Mireasa pentru fiul meu 10 Mai 2016 ora 11:15
Vizionati emisiunea Mireasa pentru fiul meu de Marti, 10 Mai 2016, disponibila de la ora 11:15, unde veti urmari noi momente incredibile. Se pare ca Lavinia a intrat in colimatoriul tuturor concurentilor, dar mai ales in cel al adversarilor sai. Ramasa fara Eduard in casa, concurenta a trebuit sa faca fata tuturor provocarilor aduse de ceilalti. Eduard este plecat la mama soacra, dar daca a ajuns si cum se descurca baiatul in casa Laviniei, alaturi de cea care urmeaza sa ii spuna mama, vom vedea. Intre timp, nu ratati imaginile video in care vom vedea pe scurt ce s-a mai petrecut in ultimele 12 ore.

Tot de la ora 11:15, veti urmari imagini cu Emila si Valentin care au fost desemnati sa mearga la cumparaturi. Cei doi au alergat sa puna tot necesarul in cosuri, insa daca au reusit sa faca fata situatiei, vom vedea. Nu pierdeti aceste momente in dimineata zilei de azi, dar vedeti si ce subiecte incredibile ne-a mai pregatit Mirela despre concurentii show-ului.
Asadar, vizionati emisiunea Mireasa pentru fiul meu din 10 Mai 2016, incepand cu ora 11:15 pe Antena 1.

UPDATE: In emisiunea Mireasa pentru fiul meu de Marti, 10 Mai 2016, ora 11:15, am aflat ca fetele au participat minutios la cadoul pentru Tatiana, care a costat mai multe decat se pune deobicei pentru ceilalti. O petrecere pe cinste a avut loc de ziua concurentei, iar Tatiana a transmis un mesaj pentru mama sa pe care o anunta ca ce e mai rau abia acum incepe. Dupa cumparaturi, au avut loc discutii in urma carora Emilia a gresit in fata celorlalte fete. In direct au intrat mai multi parinti prin telefon, care au dat sfaturi celor aflati in casa.
Categorie: Mireasa pentru fiul meu | Tag-uri: ora 11:15, mireasa pentru fiul meu 10 Mai 2016

Anunt: Va invităm şi să comentaţi cele mai interesante subiecte din emisiunile voastre preferate, acum este mult mai uşor să lăsaţi un comentariu !


Total comentarii : 0
avatar