Pagina principala » 2016 » Aprilie » 11 » Mireasa pentru fiul meu » Mireasa pentru fiul meu 11 Aprilie 2016 ora 11:15
00:19:14
Mireasa pentru fiul meu 11 Aprilie 2016 ora 11:15
Vă invităm să vizionaţi emisiunea Mireasa pentru fiul meu 11 Aprilie 2016, difuzată Luni, prima parte de la ora 11:15, pe Antena 1. În prima editie a show-ului matrimonial veţi afla ce reacţii au avut loc după gala de Sâmbătă, mai ales când Tatiana, cea care îşi dorea cel mai mult să rămână în competiţie, a aflat că a intrat în cursa de eliminare timp de o săptămâna. Ce a dezvăluit de această dată concurenta şi vedeţi cum lacrimile amare i-au inundat obrazul.
De asemenea, vedeţi ce discuţii au avut loc în casă, după ce Florin a fost votat să rămână în competiţie. Tot în emisiunea Mpfm 11.04.2016, veţi vedea ce dispute au avut loc din cauza nominalizărilor, după ce Alexandra, Nicoleta şi Alexandru au fost cei mai votaţi. Dintre aceştia, unii îşi doreau să plece, alţii nu.
Însă ce strategie s-a folosit, dar şi cine a reacţionat dur după aflarea veştii, vom vedea. Florin a intrat în colimatoriul fetelor, după ce i-a luat apărarea Emiliei în direct. Ce discuţii s-au iscat pe această temă, vom vedea şi astăzi. Nu uitaţi să urmăriţi emisiunea de la ora 11:15 difuzată pe Antena 1.

UPDATE:In emisiunea Mireasa pentru fiul meu de Luni, 11 Aprilie 2016, ora 11:15, am urmarit imagini incredibile unde am vazut prin ce au trecut concurentii in aceste zile. Sambata seara, dupa gala, concurentii au avut ocazia sa mearga in club. Petrecaretii s-au distrat pentru putin timp in afara casei. In urma acestor lucruri, foamea s-a instalat din nou in casa Mpfm. Se pare ca Loredana si Ionut se cer in casatorie incontinuu, iar concurentul a decis sa ii faca o surpriza iubitei lui.

Am urmarit imagini cu lupta de sambata, cea pe care au dat-o concurentii pentru un premiu de invidiat, iesirea in club. Se pare ca rivalitatile ies din nou la iveala, iar VAlentin a acuzat-o pe Emilia ca a trisat pentru a castiga o iesire in club. Valentin si Adriana au infruntat pentru prima data dispute despre imbracaminte, pentru ca aceasta nu reusea sa se decida cu ce sa se imbrace pentru a merge in club.

Au aparut discutii despre despre regula 25 la care multi ravnesc sa o incalce. Intre Nicoleta si Marius pare ca lucrurile sa nu se fi terminat inca, mai ales ca au fost surprinsi in mai multe ipostaze si discutii ca intr-un cuplu.


Categorie: Mireasa pentru fiul meu | Tag-uri: mpfm 11 aprilie 2016, mpfm ora 11:15, mireasa pentru fiul meu 11.04.2016

Anunt: Va invităm şi să comentaţi cele mai interesante subiecte din emisiunile voastre preferate, acum este mult mai uşor să lăsaţi un comentariu !


Total comentarii : 0
avatar