Pagina principala » 2016 » Mai » 11 » Mireasa pentru fiul meu » Mireasa pentru fiul meu 11 Mai 2016 ora 11:15
02:45:41
Mireasa pentru fiul meu 11 Mai 2016 ora 11:15
In aceasta dimineata de la ora 11:15, show-ul matrimonial Mireasa pentru fiul meu da startul unei noi editii de Miercuri, 11 Mai 2016, unde vom afla lucruri incredibile despre situatia din casa. Astfel, intre Loredana si Ionut vs Constantin si Mihaela, s-a dat startul unei rivalitati de nedescris. Loredana este profund suparata pe faptul ca a fost nominalizata, impreuna cu Ionut, iar acest fapt a declansat o adevarata furtuna de reprosuri in casa. Dupa lungi dezbateri in platou si dupa ce Loredana a jignit-o pe Mihaela, in casa au avut loc si alte discutii, mai ales ca Loredana a fost avertizata pentru limbajul folosit.

Tot de la ora 11:15, Eduard e posibil sa se fi intors in platou, iar daca a venit, noi vom avea ocazia sa ii cunoastem pe parintii Laviniei. Imaginile video ne vor arata cum a fost drumul lui Edurad pana la casa parinteasca a iubitei sale, dar si ce fel de primire a avut parte concurentul. Detaliile despre acest momente dar si alte subiecte incredibile, vor fi dezvaluite astazi.
Asadar, vizionati emisiunea Mireasa pentru fiul meu de Miercuri, 11 Mai 2016, incepand cu ora 11:15 pe Antena 1.

UPDATE: In emisiunea Mireasa pentru fiul meu de Miercuri, 11 Mai 2016, ora 11:15, in casa fetelor a avut loc o rafuiala din cauza unui absorbant aflat la un loc nepotrivit. Intre Liliana si Vladut pare sa fie ceva, insa cei doi considera ca relatia lor se bazeaza cel mai mult pe prietenie si nu pe altceva. In timpul petrecerii Tatianei, in timp ce ea se dezlantuia pe muzica buna, Loredana, Ionut si Vladut discutau despre problema nominalizarilor.
Categorie: Mireasa pentru fiul meu | Tag-uri: mireasa pentru fiul meu 11 Mai 2016, ora 11:15

Anunt: Va invităm şi să comentaţi cele mai interesante subiecte din emisiunile voastre preferate, acum este mult mai uşor să lăsaţi un comentariu !


Total comentarii : 0
avatar