Pagina principala » 2016 » Aprilie » 12 » Mireasa pentru fiul meu » Mireasa pentru fiul meu 12 Aprilie 2016 ora 11:15
11:57:40
Mireasa pentru fiul meu 12 Aprilie 2016 ora 11:15
In emisiunea Mireasa pentru fiul meu de astazi, 12 Aprilie 2016, prima parte, s-a discutat despre plecarea concurentilor. Va reamintim ca 9 concurenti au parasit competitia cu ocazia portilor deschise. Aseara, concurentii ramasi, s-au bucurat din plin de spatiul ramas in casa dar mai ales de mancare. Cei ramasi au impartit paturile, dulapurile dar si mancarea, la un moment dat, Catalin a afirmat ca ar mai semna pentru inca un an de zile, facand referire la cat de bine este acum fara concurentii plecati.

Tot in emisiunea de astazi s-a discutat despre excursia de la Dubai, deoarece s-au eliberat doua locuri, concurentii vor trebui sa aleaga alti doi concurenti care vor pleca in Dubai. Un alt material a fost despre reactiile concurentilor ramasi la plecarea celor noua concurenti, din imagini se pare ca unii au suferit foarte mult, iar altii au ramas indiferenti.

Si tot in partea 1 a emisiunii Mireasa pentru fiul meu de Marti, mai multi telespectatori au intrat in legatura directa. Unii sustinatori ai actualilor concurenti iar altii ai fostilor concurenti. O doamna din Cluj ia felicitat pe cei noua "fugari" si a criticat un tizer ce i-au etichetat pe acestia ca fiind lasi. Doamna respectivaa mai precizat ca acei concurenti nu au fost motivati suficient pentru a mai continua competitia, din potriva, concurentii au fost umiliti pe tot parcursul competitiei cu toate acestea fara a avea siguranta ca vor prinde ceva din parele premiu, a explicat domana din Cluj.Categorie: Mireasa pentru fiul meu | Adăugat de: yce | Tag-uri: Mpfm prima parte, ora 11:15, mpfm 12 aprilie 2016, mireasa pentru fiul meu

Anunt: Pentru orice fel de problema va rugam sa ne lasati un comentariu mai jos, astfel ne este mult mai usor sa identificam o eventuala problema. In cel mai scurt timp va vom da un raspuns. Multumim !


Total comentarii : 0
avatar
Copyright MyCorp © 2017 Site-ul Tv-PLay.ro va pune la dispozitie ultimele noutati din lumea divertismentului. Informatii si Contact - DMCA Sursa FOTO: Facebook.Com - Sursa VIDEO: Youtube.com si Dailymotion.com