Pagina principala » 2016 » Mai » 12 » Mireasa pentru fiul meu » Mireasa pentru fiul meu 12 Mai 2016 ora 14:00
03:23:31
Mireasa pentru fiul meu 12 Mai 2016 ora 14:00
Cea de-a doua editie a emisiunii Mireasa pentru fiul meu din 12 Mai 2016, incepe de la ora 14:00, iar lucrurile interesante le aflati chiar de la Mirela Vaida. Patru concurenti sunt pe picior de plecare, iar acest fapt a dus la o adevarata rivalitate intre concurentele din casa. Emilia ataca din nou sau o face pe victima? Aflati ce s-a intamplat dar si ce a nemultumit-o atat de mult pe concurneta incat sa isi formeze un nou rival, in casa. Mihaela si Loredana vor sa dea cartile pe fata si sa spuna totu, dar vom vedea daca acest fapt va fi pus in aplicare. Aflati mai multe in aceasta dupa-amiaza.

Tot de la ora 14:00, veti vedea ca Eduard a petrecut frumos alaturi de parintii Laviniei, va chiar i-a ajutat la cateva din casa. Ce declaratii are sa ne faca concurentul, dar mai ales ce va spune Lavinia cand isi va vedea prietenul alaturi de parintii ei. O editie incendiara cu subiecte inedite va fi disponibila.
Astfel, vizionati emisiunea Mireasa pentru fiul me de Joi, 12 Mai 2016, incepand cu ora 14:00 pe Antena 1.

UPDATE: In emisiunea Mireasa pentru fiul meu de Joi, 12 Mai 2016, ora 14:00, Emilia si Nicolae si-au dat cu parerea despre concurentii din casa, care is rautaciosi, iar intre cei doi se isca un scandal. Adriana si Emilia s-au confruntat din nou, dar cumparaturile ar fi un pretext de fapt in disputa lor si nu un motiv real. Loredana a cedat, iar Ionut a dezvaluit ca isi doreste sa plece, dar mama concurentei i-a linistit pe cei doi. Lupta pentru marele premiu aduce multe discutii intre concurenti, ia rivalitatile ies la iveala tot mai mult.
Categorie: Mireasa pentru fiul meu | Tag-uri: mireasa pentru fiul meu 12 Mai 2016, ora 14:00

Anunt: Va invităm şi să comentaţi cele mai interesante subiecte din emisiunile voastre preferate, acum este mult mai uşor să lăsaţi un comentariu !


Total comentarii : 0
avatar