Pagina principala » 2016 » Aprilie » 13 » Mireasa pentru fiul meu » Mireasa pentru fiul meu 13 Aprilie 2016
13:36:02
Mireasa pentru fiul meu 13 Aprilie 2016
In emisiunea Mireasa pentru fiul meu din 13 Aprilie 2016 de la ora 14:00, vom avea parte de surprize, cei noua concurenti ce au parasit competitia revin in platoul emisiunii pentru a-si lua bagajele. Tot odata vom discuta despre actiunea lor, aflam cum si-au petrecut timpul in afara competitiei, unde au locuit ce au de gand sa faca dar nu in ultimul rand, aflam daca au ramas regrete in urma parasirii competitiei.

Tot de la ora 14:00, revedem materiale facute de fostii concurenti si vom dezbate in prezenta lor ultimele subiecte. Aflam de ce a ales Oana si Cosmin sa paraseasca competitia Mireasa pentru fiul meu, va fi o revedere emotionanta intre fostii concurenti si actualii. Asadar nu pierdeti emisiunea Mireasa pentru fiul meu din 13 Aprilie 2016 de la ora 14:00 pe antena 1.

Asa cum am premeditat, primul fost concurent s-a alaturat in platoul emisiunii este Alexandru, acesta a venit dupa bagaje. Am putut urmari o retrospectiva a intregii perioade de cand acesta s-a alaturat competitiei. Alexandru a avut si un mesaj pentru concurentii ramasi, le-a urat bafta si sa duca la bun sfarsit ceea ce a inceput. Pe rand au intrat toti concurentii care au parasit competitia Mireasa pentru fiul meu.

Emisiunea de astazi s-a incheiat foarte frumos pentru Nicolae, iubita lui Emilia, i-a facut o declaratie de dragoste, foarte emotionata si cu lacrimi in ochi, i-a declarat iubire. In aceasta seara concurentii se vor bucura de petrecere cu ocazia zilei lui Nicolae.

Categorie: Mireasa pentru fiul meu | Adăugat de: yce | Tag-uri: mireasa pentru fiul meu, mpfm 13 aprilie 2016 ora 14:00

Anunt: Pentru orice fel de problema va rugam sa ne lasati un comentariu mai jos, astfel ne este mult mai usor sa identificam o eventuala problema. In cel mai scurt timp va vom da un raspuns. Multumim !


Total comentarii : 0
avatar