Pagina principala » 2016 » Aprilie » 13 » Mireasa pentru fiul meu » Mireasa pentru fiul meu 13 Aprilie 2016 ora 11:15
13:13:50
Mireasa pentru fiul meu 13 Aprilie 2016 ora 11:15
Emisiunea de astazi a inceput cu o veste foarte buna pentru concurenti, diseara vor avea petrecere cu ocazia aniversarii cuplului Emilia si Nicolae. Tot in emisiunea Mireasa pentru fiul meu de Miercuri, 13 Aprilie 2016 de la ora 11:15, concurentii ramasi in competitie incearca sa revina la normal in urma plecarii atator concurenti. Se pare ca baietii sunt pe minus cu bugetul lunar, in timp ce fetele sunt pe plus.
Mai exact baietii au -469 Ron iar fetele +1524 Ron, acum ramane sa aflam cu se vor descurca baietii in aceste doua saptamana de competitie fara buget si doar cu alimentele ramase.

Tot in prima parte a emisiunii s-a discutat despre excursia din Dubai, se pare ca, concurentii inca nu s-au hotarat pe cine sa voteze pentru plecarea in Dubai. Eduard a propus un joc in urma caruia castigatorii sa plece alaturi de Nicolae si Emilia, insa deocamdata nu s-a ajuns la un punct comun, concurentii vor dezbate si acest lucru. Mirela a vrut sa-i motiveze pe concurenti spunandu-le cat de frumos a fost in Dubai, prezentatoarea emisiunii si-a petrecut revelionul acolo.

In continuare concurentii s-au certat pe lipsa curateniei, desi sunt cu mult mai putini se pare le da batai de cap concurentilor. Mihaela si Loredana au facut ordine in randul concurentilor, extrem de suparate ca mai multe obiecte nu sunt puse la locul lor iar vasele au ramas nespalate in bucatarie. O intreaga cearta a pornit de la acest lucru, fetele incearca sa afle cine sunt vinovatii, cine nu spala dupa el.
Emisiunea s-a incheiat cu o tachinare intre Catalin si Denise, desi la prima vedere pare ca acestia se inteapa mereu, niciodata nu se stie ce se va intampla intre cei doi. Denisa a intrat in locul lui Marius, pusa pe glume si sa distreze toata casa.Categorie: Mireasa pentru fiul meu | Tag-uri: mireasa pentru fiul meu, 13 aprilie 2016, mpfm ora 11:15

Anunt: Va invităm şi să comentaţi cele mai interesante subiecte din emisiunile voastre preferate, acum este mult mai uşor să lăsaţi un comentariu !


Total comentarii : 0
avatar