Pagina principala » 2016 » Iunie » 14 » Mireasa pentru fiul meu » Mireasa pentru fiul meu 14 Iunie 2016 ora 11:15
01:50:09
Mireasa pentru fiul meu 14 Iunie 2016 ora 11:15
In emisiunea Mireasa pentru fiul meu de Marti, 14 Iunie 2016, veti urmari o editie ca niciuna pana acum incepand cu ora 11:15. In platoul emisiunii, Paula Chirila va incepe editia cu momentele importante ale zilei, pentru o incercare de a o inlocui pe Mirela Vaida in ceea ce priveste show-ul matrimonial. Prezentatoare va intra in concediu maternal, iar actrita ii va lua locul. Pentru aceasta ea va fi singura alaturi de concurenti si va dezbate subiectele zilei. Dupa un scurt video cu ultimele noutati din casa mpfm, Paula va incepe sa discute pe teme importante. Astfel, vom afla ce s-a mai intamplat intre fete, ce discutii au avut loc in urma unei neatentii din partea uneia, dar si daca s-a descoperit care este adevaratul faptas.

Tot de la ora 11:15, vom urmari imaginile in care Mihaela si Constantin au trait senzatia vietii lor, dupa ce au sarbatorit lunile de relatie intr-un elicopter. Aceasta dorinta a Mihaelei, a fost indeplinita de iubitul ei, printr-o surpriza. Vedeti ce momente au avut loc acolo si cum s-au distrat cei doi intr-un cadru romantic si plin de adrenalina.

Fiti pe faza la cele mai tari momente ale zilei si vedeti cum se descurca Paula Chirila sa dezbata problemele cu toti concurentii. Ce greutati va intampina si ce discutii vor avea loc in direct, ramane sa aflam in aceasta dimineata. Pentru aceasta va invitam sa vizionati show-ul Mireasa pentru fiul meu din 14 Iunie 2016, incepand cu ora 11:15, pe Antena 1.Categorie: Mireasa pentru fiul meu | Tag-uri: mireasa pentru fiul meu 14 Iunie 20, ora 11:15

Anunt: Va invităm şi să comentaţi cele mai interesante subiecte din emisiunile voastre preferate, acum este mult mai uşor să lăsaţi un comentariu !


Total comentarii : 0
avatar