Pagina principala » 2016 » Martie » 14 » Antena 1 » Mireasa pentru fiul meu 14 Martie 2016 ora 11:15 Online
02:39:42
Mireasa pentru fiul meu 14 Martie 2016 ora 11:15 Online
Urmăreşte emisiunea Mireasă pentru fiul meu 14 Martie 2016, difuzată Luni de la ora 11:15 pe Antena 1. Prima parte a show-ului matrimonial vă aduce noutăţi despre concurenţii voştri preferaţi. Se pare că weeke-endul acesta a fost unul lung, iar noua concurentă a stârnit mai multe reacţii în rândul colegilor ei. Astfel, aflaţi primele reacţii ale concurenţilor când au aflat că o altă fată va intra în casă. Tot în emisiunea Mireasă pentru fiul meu 14.03.2016, veţi vedea de ce a părăsit Valentina competiţia, ce urmări o aşteaptă dar şi care sunt părerile celorlalţi. De asemenea, problema cumpărăturilor nu dispare niciodată. Ce s-a mai întâmplat între concurenţi, dar şi ce discuţii au apărut, veţi vedea. Astfel, urmăriţi emisiunea de pe Antena 1 şi fiti pe faza la cele mai importante subiecte ale zilei. Aşadar, nu pierdeţi să vizionaţi emisiunea Mpfm 14 Martie 2016 disponibilă pe A1 de la ora 11:15.

UPDATE: In emisiunea Mireasa pentru fiul meu de Luni 14 Martie 2016, ora 11:15, am urmarit imagini din casa cum au petrecut concurentii in acest week-end. De asemenea, am aflat ca Loredana si Ionut formeaza cel mai nou cuplu, insa cei doi nu arata acest lucru. Am urmarit mai apoi momentul cand Valentina isi dorea sa plece din competitie, dar mai ales ce s-a intamplat in pauzele de sambata. Aceasta a plecat intr-un final, asumandu-si clauzele contractuale. Liliana infirma orice zvon cu privire la un posibil cuplu intre ea si Florin. De asemenea, Alexandra sufera de faptul ca Florin nu recunoaste ca ar fi format vreodata un cuplu cu ea. De asemena, Florin sustine ca nu va forma nici un cuplu pentru ca isi doreste sa plece din casa. De asemenea, am aflat mai multe despre Denisa, concurenta noua care a intrat in casa pentru Florin. Astfel, am aflat ca aceasta este virgina, insa acesta nu pare sa fie un atuu in fata celorlalte fete, iar mai apoi am vazut cum a fost primita in casa. Intre fete s-a starnit un duel la impartirea dulapurilor.


Categorie: Antena 1 | Tag-uri: mpfm 14 martie 2016, mpfm ora 11:15, mireasa pentru fiul meu 14.03.2016

Anunt: Va invităm şi să comentaţi cele mai interesante subiecte din emisiunile voastre preferate, acum este mult mai uşor să lăsaţi un comentariu !


Total comentarii : 0
avatar