Pagina principala » 2016 » Aprilie » 15 » Mireasa pentru fiul meu » Mireasa pentru fiul meu 15 Aprilie 2016 ora 11:15
01:36:36
Mireasa pentru fiul meu 15 Aprilie 2016 ora 11:15
Va asteapta o noua editie a show-ului matrimonial Mireasa pentru fiul meu de astazi, 15 Aprilie 2016, difuzata de la ora 11:15, unde Mirela Vaida ne prezinta principalele subiecte ale zilei. Desi au trecut cateva zile de cand cei 9 concurenti au plecat, faptul ca Oana si Cosmin au parasit competitia a lasat urme adanci in sufletul unora. Insa, discutiile nu s-au oprit aici, iar cat despre Valentin si Adriana, cei doi par sa se indeparteze tot mai mult, dupa o relatie de cateva luni bune. Vedeti ce se intampla in acest cuplu, dar si ce noutati ne va aduce Mirela despre raltia concurentei cu profesorul. Se email s-a primit cu noutati despre ea, dar si daca aceasta va nega sau nu totul, vom afla.

Tot in show-ul de la ora 11:15, veti afla mai multe despre excursia in Dubai, o excursie care urmeaza sa se dea, insa cine va merge alaturi de Emilia si Nicolae, ramane sa aflam astazi. Liliana este mereu cu ochii in lacrimi cand se gandeste la Oana, insa fosta concurenta i-a demonstrat ca nu si-a uitat prietena si i-a transmis ganduri bune. Ce discutii s-au mai purtat in casa, veti vedea. Nu pierdeti o noua editie de vineri si aflati ce lucruri se vor mai discuta in direct.
Asadar, vizionati emisiunea Mpfm de astazi, 15 Aprilie 2016, incepand cu ora 11:15 pe A1.

UPDATE: In emisiunea Mireasa pentru fiul meu de Vineri, 15 Aprilie 2016, ora 11:15, Valentin a fost deranjat ca a fost poreclit Pacala. Desi nu are o relatie in competitie, Catalin nu duce lipsa de atentia fetelor. Astfel, acesta a fost surprins in jurul Tatianei, Denisei, dar mai ales a Natasei. Emilia a primit cadouri din partea fetelor, insa discutiile nu au lipsit nici in urma acestora.


Categorie: Mireasa pentru fiul meu | Tag-uri: ora 11:15, mireasa pentru fiul meu 15 aprilie

Anunt: Va invităm şi să comentaţi cele mai interesante subiecte din emisiunile voastre preferate, acum este mult mai uşor să lăsaţi un comentariu !


Total comentarii : 0
avatar