Pagina principala » 2016 » Iunie » 15 » Mireasa pentru fiul meu » Mireasa pentru fiul meu 15 Iunie 2016 ora 14:00
00:32:39
Mireasa pentru fiul meu 15 Iunie 2016 ora 14:00
A doua editie a emisiunii Mireasa pentru fiul meu din 15 Iunie 2016, va aduce alte subiecte interesante, alaturi de Mirela, de la ora 14:00. Dupa cum bine stim, Andrei si Cristina, fosti concurenti din sezonul 3, au venit ieri in casa concurentilor sa le faca tatuaj celor care se afla in cuplu. Acestia si-au declarat dorinta de a-si declara iubirea printr-un gest ce ramane definitiv. Insa, startul l-a dat Loredana, cea care a vrut sa ii faca o surpriza iubitului ei, dar s-au trezit ca nu ei sunt singurii ce se tatueaza. Aflati cine a avut curajul sa faca acest pas, dar mai ales ce lucruri au descoperit concurentii de la fostii finalisti. Nu pierdeti detaliile in aceasta dupa-amiaza.

Tot de la ora 14:00, vor avea loc alte divergente intre cupluri, chiar daca ulterior au impartit tatuatorul pentru a-si implini dorintele. Nici acolo nu a existat pace intre ei, dar astazi aflam ce s-a mai intamplat acolo. Nu ratati toate acestea in editia de dupa-amiaza a show-ului matrimonial.

Cat despre problemele casei, au revenit alte dispute din trecut intre unele fete. Despre ce este vorba dar si cine a luat parte la o noua confruntare, aflam in editia de astazi. Asadar, va asteptam sa urmariti emisiunea Mireasa pentru fiul meu din 15 Iunie 2016, incepand cu ora 14:00 pe Antena 1.Categorie: Mireasa pentru fiul meu | Tag-uri: ora 14:00

Anunt: Va invităm şi să comentaţi cele mai interesante subiecte din emisiunile voastre preferate, acum este mult mai uşor să lăsaţi un comentariu !


Total comentarii : 0
avatar