Pagina principala » 2016 » Martie » 15 » Antena 1 » Mireasa pentru fiul meu 15 Martie 2016 ora 14:00 Online
02:51:39
Mireasa pentru fiul meu 15 Martie 2016 ora 14:00 Online
Te invit să vizionezi emisiunea Mireasă pentru fiul meu 15 Martie 2016, disponibilă Marţi de la ora 14:00 pe Antena 1. A doua parte a show-ului de astăzi vă aşteaptă cu noi subiecte inedite, dar mai ales nu rataţi noi întâmplaţi din casa Mpfm. Astfel, Mirela Vaida va începe a doua parte a ediţiei cu întâmplări incredibile după ce au avut loc multe schimbări în casă. Se pare că Ciprian a fost revoltat când a văzut că băieţii îl vorbesc şi spun despre el că ar fi sufocant cu fetele. Tot în emisiunea Mireasă pentru fiul meu 15.03.2016, veţi vedea ce discuţii au avut loc la cină, între Marius şi Denisa, ce şi-au împărtăşit cei doi dar şi dacă dau vre-un semn că se plac. De asemenea, vezi noi reacţii ale fetelor la adresa Denisei, noua concurenţă. Nu rataţi o ediţie plină de subiecte şi fiţi alături de concurenţii voştri favoriţi. Aşadar, vă aşteaptă o nouă ediţie a emisiunii Mpfm 15 Martie 2016, difuzată pe Antena 1 începând cu ora 14:00.

UPDATE: In emisiunea Mireasa pentru fiul meu de Marti, 15 Martie 2016, ora 14:00, am aflat ca in ultimele zile doua cupluri s-au format in aceasta competie. Astfel, Ionut si Loredana i-au alaturat si pe Marius si Nicoleta care formeaza cel mai nou cuplu din casa. De asemena, Nicolae da glas nemultumirilor, astfel, intre el si Emilia au loc diverse controverse din cauza conflictului in care este implicata. Nicoleta a suferit o depresie iar acum are probleme cu inima, ceea ce a facut-o sa se simta rau in ultimele zile. Astfel, un razboi intre mame si Nicoleta, a adus-o pe concurenta in ultima etapa si a chemat ambulanta. De asemena, Emilia ataca la adresa concurentei, dar mai ales la trecutul ei. O noua rafuiala intre fete a avut loc, mai ales ca Emilia este discordia intre acestea. Care este scopul real a lui Catalin in competitie, este intrebarea care si-o pun toti concurentii mai ales ca acesta nu si-a gasit inca jumatatea. Catalin si Marius au purtat un nou dialog controversat, in care s-au folosti cuvinte grele. Intre Constantin si Valentin a revenit rivalitatea, iar in aceasta discutie a intervenit si Tudor. Mihaela sustine ca Emilia ascunde secrete mari despre trecutul ei, impreuna cu sotul ei.


Categorie: Antena 1 | Tag-uri: mpfm 15 martie 2016, mpfm ora 14:00, mireasa pentru fiul meu 15.03.2016

Anunt: Va invităm şi să comentaţi cele mai interesante subiecte din emisiunile voastre preferate, acum este mult mai uşor să lăsaţi un comentariu !


Total comentarii : 0
avatar