Pagina principala » 2016 » Iunie » 17 » Mireasa pentru fiul meu » Mireasa pentru fiul meu 17 Iunie 2016 ora 14:00
00:10:40
Mireasa pentru fiul meu 17 Iunie 2016 ora 14:00
Editia de dupa-amiaza a emisiunii Mireasa pentru fiul meu din 17 Iunie 2016, incepe de la ora 14:00, cu Mirela Boureanu Vaida. In casa baietilor au loc noi divergente intre rivalii care nu mai reusesc sa se stapaneasca. Astfel, Constantin si Valentin au parte de noi dispute, iar Catalin nu putea sa lipseasca de la aceasta discutie. Aflati ce s-a mai intamplat, dar si ce reactii a mai provocat meciul cu Romania. Nici in casa fetelor lucrurile nu sunt mai stralucite, iar trio-ul format intre Emilia, Tatiana si Denisa nu gaseste loc de pace. Cele trei rivale au parte de noi divergente, mai ales ca la meci a avut loc un adevarat scandal. Ce s-a mai intamplat, ramane sa aflati in aceasta dupa-amiaza.

Tot de la ora 14:00, sunt 4 concurenti care au castigat iesirea la urmatorul meci, iar printre acestia se numara doua rivalitati mari. Emilia, Tatiana, Adriana si Eduard trebuie sa se decida impreuna la doar 2 persoane din casa, sa ii insoteasca la meciul de sambata. Vedeti ce discutii au iesit, dar si daca s-au decis acestia pe cine sa ia cu ei in iesirea de sambata.

Nu ratati noi momente interesante, si aflati ce au mai discutat Denisa si mama sa, in urma vizitei sale. Aceasta i-a dat sfaturi fiicei sale, iar noi vom afla ce anume i-a spus. Fiti pe faza la cel mai tare show matrimonial si nu ratati momentele importante. Asadar, va asteptam sa urmariti emisiunea Mireasa pentru fiul meu de Vineri, 17 Iunie 2016, incepand cu ora 14:00 pe Antena 1.Categorie: Mireasa pentru fiul meu | Tag-uri: ora 14:00

Anunt: Va invităm şi să comentaţi cele mai interesante subiecte din emisiunile voastre preferate, acum este mult mai uşor să lăsaţi un comentariu !


Total comentarii : 0
avatar