Pagina principala » 2016 » Mai » 17 » Mireasa pentru fiul meu » Mireasa pentru fiul meu 17 Mai 2016 ora 14:00
01:43:35
Mireasa pentru fiul meu 17 Mai 2016 ora 14:00
Show-ul matrimonial Mireasa pentru fiul meu de Marti, 17 Mai 2016, difuzeaza a doua parte de la ora 14:00, pentru dumneavoastra. Astfel, Adriana si Emilia dintr-o prietenie restransa au devenit rivale de nedescris, mai ales dupa ce Emilia a fost nominalizata de aceasta. Acest fapt duce la mai multe controverse, iar Emilia se simte incoltita de peste tot. In aceeasi situatie se afla si Mihaela, mai ales ca cele doua fete au cuplu si o sansa mare in finala show-ului. Aflati ce discutii s-au mai purtat in casa, dar si ce sfaturi au mai primit concurentii de la familiile lor.

Tot de la ora 14:00, Catalin ne dezvaluie ca este contra ca mama lui sa intre in casa alaturi de el, insa nu se stie inca adevaratul motiv. Lavinia a starnit din nou controverse in jur, mai ales atunci cand deschide subiectul regulei 25, pe care se presupune ca a incalcat-o. Aflati ce se mai intampla in casa, dar vedeti si cum viseaza concurentii la masina din curtea casei, pe care urmeaza sa se dea o batalie.
Asadar, vizionati emisiunea Mireasa pentru fiul meu din 17 Mai 2016, difuzata de la ora 14:00 pe Antena 1.

UPDATE: In emisiunea Mireasa pentru fiul meu de Marti, 17 Mai 2016, ora 14:00, Denisa si-a spus parerea despre Lavinia, cea care este pe locul doi in clasament. Acest fapt a starnit multe discutii in platou, iar Liliana s-a intors impotriva Denisei, dupa ce aceasta a comentat si in privinta ei. Eduard a fost prins cu fituica la cumparaturi, iar acest lucru ii va aduce o noua pedeapsa. Intre cuplurile Lavinia si Eduard vs Emilia si Nicolae au avut loc controverse pe un buchet de flori. Intre fete s-a dat o rafuiala pe un "musafir" nepoftit.

Categorie: Mireasa pentru fiul meu | Tag-uri: ora 14:00, mireasa pentru fiul meu 17 Mai 2016

Anunt: Va invităm şi să comentaţi cele mai interesante subiecte din emisiunile voastre preferate, acum este mult mai uşor să lăsaţi un comentariu !


Total comentarii : 0
avatar