Pagina principala » 2016 » Iulie » 18 » Mireasa pentru fiul meu » Mireasa pentru fiul meu 18 Iulie 2016 ora 11:15
00:19:42
Mireasa pentru fiul meu 18 Iulie 2016 ora 11:15
Va asteptam la o noua editie a emisiunii Mireasa pentru fiul meu de Luni, 18 Iulie 2016, incepand cu ora 11:15. In aceasta dimineata va asteapta noi subiecte cu Paula Chirila. Concurnetii se imputineaza la numar, iar votul direct a inceput deja. In Gala de sambata, Liliana a fost eliminata la doar un punct diferenta fata de Denisa. Concurenta care a rezistat inca de la inceputul competitiei si-a luat ramas bun de la colegii sa si a plecat din casa Mpfm. Adriana a fost cea mai afectata, insa ce au avut de spus ceilalti concurenti care au votat-o sau care au sustinut-o, vom vedea chiar astazi. Reactiile sunt multe, unii se bucura, altii sunt socati, iar ceilalti sunt tristi de plecarea concurentei.

Tot de la ora 11:15, emisiunea continua cu momente de la parcul de distractii unde 5 concurenti si-au petrecut ziua de duminica. Nicolae, Emilia , Eduard, Lavinia si Catalin au fost la distractie, acolo unde trebuia si Liliana sa fie, insa aceasta a fost eliminata. Vedeti cum s-au distrat cu totii.

Nu ratati prima parte a zilei de Luni, o noua saptamana, o noua etapa din viata concurentilor, o noua treapta spre Marea Finala. Mai sunt 5 concurenti de eliminat, iar cei din casa deja isi fac griji. Asadar, nu ratati emisiunea Mireasa pentru fiul meu din 18 Iulie 2016, incepand cu ora 11:15 pe Antena 1.Categorie: Mireasa pentru fiul meu | Tag-uri: 18 Iulie 2016, mireasa pentru fiul meu, ora 11:15

Anunt: Va invităm şi să comentaţi cele mai interesante subiecte din emisiunile voastre preferate, acum este mult mai uşor să lăsaţi un comentariu !


Total comentarii : 0
avatar