Pagina principala » 2016 » Aprilie » 19 » Mireasa pentru fiul meu » Mireasa pentru fiul meu 19 Aprilie 2016 ora 14:00
02:51:37
Mireasa pentru fiul meu 19 Aprilie 2016 ora 14:00
Vizionati emisiunea Mireasa pentru fiul meu din 19 Aprilie 2016, a doua parte de astazi de la ora 14:00, unde cele mai interesante subiecte se vor discuta alaturi de Mirela Vaida. Astfel, vedeti ce lucruri s-au petrecut in acest week-end, mai ales la iesirile de care au avut parte concurentii. Se pare ca la spectacolul de zile mari s-au intamplat mai multe evenimente la care multi nu se asteptau, insa ce are de impartit de aceasta data Ionut cu unul dintre colegii sai, dar si de la ce a pornit toata discutia, vom vedea pe Antena 1.

Tot in show-ul de la ora 14:00, va asteapta noi subiecte intriga. Florin si Alexandra incearca sa se reintegreze in casa, insa in loc sa fie totul cum se cade, cei doi starnesc tot mai multe controverse in casa. De asemenea, la impartirea cumparaturilor au avut loc neintelegeri, insa cine a fost tapul ispasitor de aceasta data, ramane sa aflam astazi.
Astfel, va asteptam sa urmariti emisiunea Mireasa pentru fiul meu din 19 Aprilie 2016, disponibila pe Antena 1 de la ora 14:00.

UPDATE: In emisiunea Mireasa pentru fiul meu de Marti, 19 Aprilie 2016, ora 14:00, relatia dintre Emilia si Nicolae pare sa fie pe un fir de ata din cauza fetelor care ii sunt rivale si in ciuda acestui fapt ea le ajuta. La cumparaturi s-a lasat cu rafuiala, iar Mihaela a fost foarte pornita pentru ca a vrut sa isi puna bani deoparte, insa celelalte fete si-au depasit bugetul iar ea a ramas fara. Discutiile despre relatia dintre Florin si Alexandra s-a starnit, unde se considera ce cei doi formeaza cuplu de dragul competitiei.

Categorie: Mireasa pentru fiul meu | Tag-uri: ora 14:00

Anunt: Va invităm şi să comentaţi cele mai interesante subiecte din emisiunile voastre preferate, acum este mult mai uşor să lăsaţi un comentariu !


Total comentarii : 0
avatar