Pagina principala » 2016 » Iulie » 20 » Mireasa pentru fiul meu » Mireasa pentru fiul meu 20 Iulie 2016 ora 14:00
05:33:47
Mireasa pentru fiul meu 20 Iulie 2016 ora 14:00
A doua parte a emisiunii Mireasa pentru fiul meu din 20 Iulie 2016, disponibila de la ora 14:00, va aduce noutati din casa. Lavinia si Eduard sunt acuzati din nou ca au incalcat regula 25 sau cel putin ca au incercat sa faca acest lucru. Oare au reusit acestia sa pacaleasca staful sau i-au dat de gol cuvintele si gesturile? Aflati in aceasta dupa-amiaza ce vor declara cei doi daca Paula Chirila va deschide acest subiect. Oare vor mai scapa de aceasta data de pedeapsa? Nicolae si Emilia au purtat discutii dupa ce mama fetei a intervenit. Cuplul pare sa se destrame, insa oare nu este aceasta doar o cearta obisnuita dintre cei doi tineri? Vedeti in aceasta dupa-amiaza daca s-au impacat cei doi, dar si ce ganduri de viitor au.

Tot de la ora 14:00, Emilia, Valentin si Denisa au fost pedepsiti de catre Staf pentru nerespectare de regula. Astfel, cei trei au fost nevoiti sa faca curat atat in gradina cat si in casa. Cum s-au descurcat acestia si cine a fost profund nemultumit de pedeapsa, vom vedea.

Nu ratati o noua dupa-amiaza alaturi de concurentii vostri favoriti si vedeti prin ce mai trec concurentii de aceasta data. Nominalizarile dau lovitura iar Marea Finala se afla la un pas de competitie. Asadar, nu uitati sa urmariti emisiunea Mireasa pentru fiul meu din 20 Iulie 2016, incepand cu ora 14:00 pe Antena 1.


Categorie: Mireasa pentru fiul meu | Tag-uri: 20 Iulie 2016, ora 14:00, mireasa pentru fiul meu

Anunt: Va invităm şi să comentaţi cele mai interesante subiecte din emisiunile voastre preferate, acum este mult mai uşor să lăsaţi un comentariu !


Total comentarii : 0
avatar